Vaude

Het moderne familiebedrijf Vaude is Europa’s milieuvriendelijkste outdoorleverancier. Vaude heeft als doel het meest duurzame merk van buitensportuitrusting te zijn, met globaal maatschappelijke en ecologische toewijding. Tegelijkertijd wordt ook veel aandacht besteed aan het design en de functionaliteit van de tassen. U ziet dit terug in de schoudertassen van Vaude. 

Diverse soorten schoudertassen van Vaude
Qua schouderfietstassen heeft u de keuze uit een messenger bag en een tassenset. De messenger bag is ideaal voor woon-werkverkeer. Deze enkele fietstas is namelijk 100% waterdicht en bevat voldoende opbergruimte voor uw (werk)spullen. Ook heeft deze tas een apart vak voor uw laptop. U neemt deze tas gemakkelijk met u mee aan uw bagagedrager of over uw schouder.

Dubbele tassenset: meer ruimte voor uw spullen
Wilt u meer ruimte voor uw spullen? Kies dan voor de Aqua-tassenset. Deze is er in een uitvoering voor voorop en achterop die fiets. De Aqua-tassenset is met name bedoeld voor de toer- en trekkingfietser. U bevestigt de tassen eenvoudig aan uw wiel of bagagedrager door middel van een speciaal kliksysteem. Eenmaal aangekomen op uw bestemming kunt u ze ook zo weer losmaken en met u meedragen (bijvoorbeeld naar uw overnachtingsadres) aan de bijgeleverde schouderriem. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 6