Waterdichte fietstassen

"Ik zoek een waterdichte fietstas"

Waterdichte fietstas van Thule

WATERDICHTE FIETSTAS KOPEN > DIRECT NAAR SHOP

Fietstassen die waterdicht zijn: dat is nogal eens van belang! Op een alledaagse werkdag of tijdens een uitgebreide fietsvakantie. Waterdichte dubbele fietstassen, waterdichte enkele fietstassen en waterdichte stuurtassen zijn niet zelden zelfs een absolute must.

Heel veel van de honderden fietstassen op Fietstas.com zijn waterafstotend. Dat geldt voor het leeuwendeel van onze tassen. Zie ook altijd de productomschrijving van de betreffende tas op deze fietstassen-site. Dat betekent dat de fietstas en de inhoud ervan wel tegen een regenbuitje kunnen.

Maar als het écht gaat om 100% waterdichte fietstassen, kijkt u in onderstaande verzameling toptassen, waarbij meerdere details het verschil maken. Er zijn kunnen genoeg redenen zijn waarom u een fietstas nodig heeft die absoluut waterdicht is. Bijvoorbeeld wanneer u een lange tocht maakt, met in potentie de nodige regenval. En uw kleren, camera en etenswaren op moment van arriveren bij camping, hotel of bed & breakfast gewoon droog móeten zijn.

Een waterdichte fietstas is ook noodzaak als u bijvoorbeeld uw laptop, tablet en/of smartphone erin vervoert op weg naar en terugkerend van uw werk. Voor het vervoer op de fiets van kostbare spullen met ook nog eens foto’s, documenten en data erop, is de keus voor een waterdichte fietstas snel gemaakt.     

De ‘waterproof’ fietstassen op Fietstas.com danken deze stempel aan onder meer het materiaal, het gebruik van gelaste naden en hun algehele constructie. Denk bij het laatste aan dubbele fietstassen, enkele fietstassen en stuurtassen met een rolsluiting. Daarmee kan de fietstas hermetisch dicht.

Zie onze zorgvuldig geselecteerde waterdichte fietstassen van hoogwaardige merken en perfecte kwaliteit. In de beschrijving van elke 100% waterproof fietstas leest u over de zogeheten IP-waarde en alle andere kenmerken van een fietstas die tegen spatjes, druppels, regenval én hele stortbuien kan!

WATERDICHTE FIETSTAS KOPEN > DIRECT NAAR SHOP