Losse onderdelen van Willex fietstassen en overige Willex producten

Op zoek naar een vervangend onderdeel van een fietstas of ander product van Willex? Fietstas.com kan uiteenlopende losse onderdelen van Willex leveren, als erkend partner van dit merk.

De in België gehuisveste producent van mooie, krachtige, robuuste fietstassen met een herkenbaar karakter, heeft een duidelijk motto. Namelijk, duurzame fietstassen maken die nóg langer meegaan dan de fiets of de e-bike zelf. Om dat voor elkaar te krijgen, is er binnen het productieproces van Willex volop ruimte voor innovatie én controle op onder andere kleurechtheid, waterdichtheid, treksterkte en scheurweerstand. Op Fietstas.com verkopen we dan ook veel tassen - en andere producten - van dit merk.

Vervangende onderdelen apart bestelbaar
Omdat fietstassen van Willex lang meegaan en een fietstas dagelijks onderhevig is aan intensief gebruik, bovendien in de buitenlucht, kan er op termijn wel eens een onderdeel kwijt raken of kapot gaan. De oplossing is echter nabij: de losse onderdelen van een Willex fietstas of ander product van dit merk zijn hier te bestellen. Daarmee heeft u de 'missing link' snel weer bij de hand, meteen ook in een nieuwe uitvoering. Meestal is het onderdeel gemakkelijk zelf te vervangen.

Los onderdeel van een Willex fietstas kopen en vervangen

Er is dus via Fietstas.com een prima mogelijkheid om een los onderdeel van de Willex tas eenvoudig te kopen en vervangen. Dit kan handig zijn als dat onderdeeltje na jaren van intensief gebruik te veel aan slijtage onderhevig is geweest. Of als deze is kwijtgeraakt door welke soms onverwachte oorzaak dan ook.

Verduidelijking via de Willex instructievideo's
Via deze webshop zijn allerlei onderdelen van de producten van dit merk los aan te schaffen. Bovendien lichten we via meerdere video's het antwoord toe op de vraag 'Hoe het losse onderdeel van een Willex tas te vervangen?'. De uitleg is kort, krachtig en vooral duidelijk. Daarnaast vindt u hier advies over het gebruik en/of het plaatsen van het betreffende onderdeel.

Welke reserveonderdelen?
Op Fietstas.com kunt u reserveonderdelen van Willex kopen, zoals: losse gespen, bodemplaat, riempjes... [ deze producten worden aangevuld! ]

 

In plaats van een los onderdeel kopen en vervangen, liever een nieuwe Willex fietstas?

Tip: wij stimuleren duurzaam gebruik van elke fietstas. Een fietstas van Willex is daarvoor bij uitstek geschikt vanwege de hoge kwaliteit. Hebt u al één van de mooie fietstassen van Willex of wilt u deze kopen - of in elk geval wel even zien? Zie de link hiervoor. 

Of kijk bij al onze fietstassen.

 

VIDEO'S:

Montage wielbeschermer

 

Vervangen draaibare haak

 

Bodemplaat: handig te weten

 

Verstelbare middenhaak

 

Plaatsen zijplaten

 

Plaatsen bodemplaat

 

Gespen vervangen

 

Montage verstelbare haak

 

Kieshulp fietsaccessoires

 

Dubbele tas & MIK, Racktime, Atran

 

Gebruik Willex regenhoes

 

Monteren van 'regenoren'

 

Verzendkosten voor het laten opsturen van Willex onderdelen?

Is een onderdeel buiten uw schuld kapot en valt de fietstas van Willex nog binnen de garantie? Dan stuurt Fietstas.com het vervangende product toe zonder dat u verzendkosten betaalt. Denkt u in aanmerking te komen voor garantie? Neem dan eerst even apart contact met ons op. Onze contactgegevens zijn 0251-748741 en [email protected].

Kiest u er echter voor om de Willex tas of ander product langer te willen gebruiken door simpelweg een onderdeel te vervangen? Dan kunt u rechtstreeks naar het betreffende vervangingsproduct van Willex op deze pagina. Voeg het product simpelweg toe aan uw winkelmand en het bestelproces wijst zich vanzelf.

 

Een onderdeel vervangen? Daarmee krijgt de fietstas een nóg langere levensduur!

Zonde om de Willex tas niet meer te gebruiken en weg te moeten doen, terwijl slechts een onderdeel(tje) ontbreekt of niet meer naar behoren werkt? Het is dan een goed idee om dit onderdeel(tje) los te bestellen, zodat u vervolgens nog jarenlang éxtra plezier van uw fietstas kunt beleven. Over duurzaam gesproken!

 

Fietstas laten repareren?

Wilt u de fietstas, zoals van Willex, laten repareren? Dat doen we helaas niet. De meeste vervangende onderdelen zijn ook eenvoudig tot vrij eenvoudig zelf te plaatsen. De video's op deze pagina helpen er ook bij: ze bieden stuk voor stuk een duidelijke uitleg. Het plaatsen van een vervangingsproduct is in de meeste gevallen zo 'gepiept'.

Let op: wilt u de fietstas van Willex - of al dan niet een onderdeel daarvan - (laten) stikken of anderszins ter reparatie aanbieden? Dan adviseren wij gebruik te maken van de aloude kleermaker bij u om de hoek. 

Tips voor het zo lang mogelijk genieten van een Willex tas

Er zijn van die tips die goed zijn om even te lezen. Ook al weet je ze eigenlijk wel en liggen ze voor de hand, toch vergeet je je er vaak aan te houden. Daarom deze tips van Willex-directeur Charles Drapers.

Drie tips: waarop letten bij het gebruiken van een fietstas?

1) Berg de fietstas droog op

“Als je hebt gefietst, berg de tas dan droog op. Haal ‘m van je fiets of e-bike, of zet de tweewieler in de garage of schuur. Zorg ervoor dat de tas na een bui rustig kan opdrogen.”

2) Hou de tas uit het (felle) zonlicht

“Laat de tas niet te lang in fel zonlicht staan. Dat breekt materiaal af en zorgt vaak voor verkleuring.”

Drapers over deze twee eerste adviezen: “De twee ergste vijanden voor een fietstas zijn water en zonlicht. Een tas gemaakt van bisonyl kan er bijvoorbeeld beter tegen, maar hoe natuurlijker het materiaal, hoe makkelijker dit degenereert. We doen er heel veel aan zodat onze tassen heel goed tegen zon en tegen water kunnen. Maar je kunt deze invloeden nooit helemáál voorkomen. Overigens, let natuurlijk ook op met vet en vuil.”

3) Bekijk de tas op je fiets af en toe van dichtbij

“Het is goed om, bijvoorbeeld een dubbele fietstas die lang op de fiets blijft zitten, van tijd tot tijd te controleren op slijtagepunten. Schuurt het wiel telkens tegen hetzelfde stukje tas aan? Raakt er een riempje los? Zijn er kleine onderdelen, zoals van de fiets zelf, die enigszins aan het verschuiven zijn? Door hier af en toe naar te kijken, voorkom je eenvoudig dat de fiets of tas beschadigd raakt.”

Meer lezen over dit merk, de bijbehorende producten en de kenmerken ervan? Zie onze Willex merkenpagina - met een uitgebreide reeks aan nieuwe Willex fietstassen en/of dit gesprek tussen Fietstas.com en Willex.

Een onderdeel van een Willex tas of ander product zoeken, vinden, bestellen en snel ontvangen? Kijk dan hier verder!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1