Fietstassen voor de hybride fiets

Zoekt u een fietstas voor uw hybride fiets? Dan bent op Fietstas.com aan het juiste adres! Deze categorie toont fietstassen die bij uitstek geschikt zijn voor het gebruik op hybride fietsen.

Wat maakt een fietstas geschikt voor een hybride fiets?
Een enkele fietstas (of afpaktas) is bij uitstek geschikt voor gebruik op een hybride fiets als de tas makkelijk af te pakken is van de fiets.

Wel of niet een enkele fietstas met vergrendeling? Wilt niet dat uw afpaktas te makkelijk ook door een dief afgepakt kan worden als u voor een stoplicht staat te wachten? Kies dan een afpaktas met een vergrendelingsmechanisme. De vergrendeling zorgt ervoor dat de tas niet zomaar met een beweging van uw fiets afgegrist kan worden. Zeker als u uw laptop erin hebt zitten is dat wel een veilig gevoel.

Een dubbele fietstas is geschikt voor een hybride fiets als deze niet al te groot is en vooral niet in de weg zit tijdens het fietsen. Sommige fietstassen hebben zelfs een afgeschuinde voorzijde van de tas waardoor deze niet tegen de hiel van de fietser aan kan komen.
Er bestaan ook dubbele fietstassen die af te pakken zijn en daardoor makkelijk meegenomen kunnen worden.

Sommige dubbele fietstassen zijn eigenlijk 2 enkele fietstassen. Dat kan handig zijn als u bijvoorbeeld soms wel en soms niet zo veel hoeft te nemen. U bent dan flexibel in de keuze van een grote of een kleine tas (dus de keus van 1 of 2 tassen meenemen).

Frametassen en stuurtassen
Ook wordt voor hybride fietsen vaak gekozen voor een stuurtas of een frametas. De frametas is vaak niet zomaar af te pakken. Een stuurtas vaak juist wel. Met een systeem als Klickfix kunt u altijd uw tas makkelijk afpakken en meenemen. Kijk ook eens naar de variant met een slot. Dat weerhoudt dieven ervan de tas zomaar mee te pakken.

Sportief
Veel mensen die een tas kiezen voor een hybride fiets kiezen voor een iets sportiever uitziende tas. Dat past ook goed bij het karakter van de meeste hybride fietsen.

Schoudertas
Ook een schoudertas of een combinatie van een afpaktas en schoudertas wordt veel gekozen door mensen met een hybride stadsfiets. Dit zijn ook vaak tassen die ontworpen zijn om een laptop makkelijk en veilig in mee te nemen.

Wat is een hybride fiets?
Een hybride fiets is een kruising tussen een stadsfiets en een sportfiets. Een hybride fiets is altijd een fiets die uitgerust is met versnellingen. Een hybride fiets is vooral bedoeld voor kortere ritten in een stedelijke omgeving.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 27