Fietstas bloemen

Met een gebloemde fietstas creëert u in een handomdraai een lentegevoel op de fiets. Een fietstas met bloemen vrolijkt namelijk uw hele fiets op. Geen wonder dus, dat onze gebloemde fietstassen bij velen in de smaak vallen. Op deze pagina vindt u al onze fietstassen met bloemenprint handig bij elkaar. 

Een fietstas met bloemen past natuurlijk perfect bij de zonnige lente- en zomermaanden. Maar ook in de gure wintermaanden komt een fleurige fietstas van pas. Hij zorgt dan voor wat extra kleur op de fiets. U kunt een gebloemde fietstas dus prima het hele jaar door gebruiken. Een fietstas met bloemenprint wordt ook wel fietstas floral of fietstas flower genoemd. 

Verschillende modellen
Op Fietstas.com vindt u verschillende soorten gebloemde fietstassen. Zo hebben we dubbele fietstassen met een bloemmotief, voor achterop de fiets, maar ook enkele fietstassen met bloemen. Enkele fietstassen zijn ook handig los van de fiets met u mee te nemen. Ideaal als u de fietstas ook als handtas wilt kunnen gebruiken. Een pakaftas met stijlvolle bloemenprint leent zich hier natuurlijk perfect voor. 

Zo kleurrijk als u zelf wilt
In het overzicht hieronder vindt u verschillende soorten gebloemde fietstassen. Zo hebben we felgekleurde exemplaren maar ook wat rustiger ogende tassen. Het is dus maar net wat u aanspreekt. Zie ook onze andere leuke fietsaccessoires met bloemenmotief. Bijvoorbeeld een fietsbel of zadeldekje. Als uw wilt, kunt u uw fietsaccessoires op elkaar afstemmen.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4