Rode fietstassen - stoer en opvallend

Een rode fietstas is ideaal voor wie het wel wat opvallender mag. Rood is niet alleen een kleur die de aandacht trekt, het is ook lekker stoer, fris en stijlvol. De perfecte kleur voor een fietsaccessoire dus! Op deze pagina vindt u al onze rode fietstassen handig bij elkaar.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten rode fietstassen. Zo vindt u bij ons dubbele fietstassen in de kleur rood, maar we hebben ook veel rode enkele fietstassen. Onze rode fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van verschillende materialen. Kortom, er zit altijd wel een rode fietstas bij die past bij uw smaak en wensen!

Rood valt op in het verkeer
Één van de pluspunten van een rode fietstas is dat deze extra opvalt in het verkeer. Dit heeft wat ons betreft alleen maar voordelen. Immers, wie opvalt wordt gezien. En dat kan met name in het drukke stadsverkeer alleen maar handig zijn. Bovendien pikt u uw fiets met rode fietstas extra gemakkelijk uit een rijtje fietsen in een fietsenrek. Scheelt weer zoeken!

Effen of met print?
U heeft op Fietstas.com de keuze uit effenrode fietstassen, of rode fietstassen met een print. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Uiteraard bestaan er verschillende kleuren rood. U kunt dus kiezen voor fel- of helderrood, maar ook voor een fietstas in een meer bordeaux-achtige kleur. Ook kunt u kiezen voor een fietstas waar rood gecombineerd wordt met een andere kleur, zoals zwart. Dit geeft een speels effect.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 7