Grijze fietstassen

Zoekt u een klassieke, stoere fietstas in een andere kleur dan zwart of bruin? Dan is een grijze fietstas wellicht wat voor u. Grijs is net als zwart een populaire kleur maar een grijze tas geeft net een wat frissere touch aan uw fiets. Grijs is neutraal maar zeker niet alledaags. Grijs is stoer maar tegelijkertijd elegant. Een grijze fietstas past bovendien goed bij elke kleur fiets én een grijze fietstas kan voor zowel dames als heren.

Verschillende soorten grijs
Binnen de categorie grijze fietstassen is de keuze verrassend groot. Zo vindt u in ons assortiment donkergrijze tassen die qua kleur bijna tegen zwart aan zitten. Maar we hebben ook lichtere varianten, of meer zilverkleurige tassen. Ook vindt u op Fietstas.com grijze fietstassen met een dessin of print. Kortom, er zit altijd wel een grijze fietstas bij die u aanspreekt.

Allerlei soorten en formaten
Grijze fietstassen, van bijvoorbeeld topmerken Basil of Willex, zijn er in verschillende types en formaten. In onze shop vindt u onder andere grijze stuurtassen, grijze pakaftassen en dubbele fietstassen in de kleur grijs. Er zijn kleinere grijze fietstassen voor de meer essentiële spullen, en grote fietstassen met veel inhoud waar u gemakkelijk wat meer spullen in kwijt kunt. De verschillende typen tassen bevestigt u eenvoudig op of aan de fiets. Onze grijze fietstassen zijn divers geprijsd zodat er voor elk budget een geschikte tas tussen zit.

Waterdicht en voorzien van reflectie
Naast de kleur van uw fietstas zijn natuurlijk ook andere dingen belangrijk. Vele van onze grijze fietstassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van waterafstotend materiaal, zoals polyester of bisonyl. Deze materialen zijn niet alleen waterafstotend maar ook zeer stevig, waardoor ze lang meegaan. Daarnaast zijn vele grijze fietstassen voorzien van reflecterende elementen, voor extra zichtbaarheid in het verkeer.

We hebben in onderstaand overzicht heel handig al onze grijze fietstassen voor u bij elkaar gezet. Neem gerust eens een kijkje!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 11