Voordrager voor fietskrat of fietsmand

Een voordrager geeft u de mogelijkheid een fietskrat of fietsmand voorop de fiets mee te nemen. Onze voordragers van de merken Basil, Kerri en Steco zijn eenvoudig te monteren. We hebben voordragers voor zowel volwassen fietsen (wielmaten 26-28 inch) als kinderfietsen (banden met afmeting 20-24 inch).

Verstelbaar en stevig
De benodigde maat kunt u vinden op uw fietsband zelf. Onze voordragers zijn makkelijk én traploos verstelbaar en passen op vrijwel elke fiets (zonder verende voorvork). Het vervoer van uw spullen in de fietsmand of -krat verloopt veilig, dankzij de stevige, maar vooral ook slimme manier van bevestigen. En natuurlijk krijgt uw vaste fietslicht ook mét voordrager een logische, goed zichtbare plek.

Stijlvolle, comfortabele voordragers
Onze voordragers zijn ook groot genoeg om er, eventueel met behulp van een snelbinder / fietsspin, bijvoorbeeld een losse tas op kwijt te kunnen. Zie verder ook de specifieke omschrijvingen van alle producten in ons assortiment voordragers; stuk voor stuk van hoge kwaliteit, stijlvol en comfortabel. We hebben ze in de kleuren zwart, wit en mat zwart.
Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1