Voordrager voor fietskrat, fietsmand en fietstas

Het straatbeeld wordt steeds meer gevuld met transportfietsen. Deze fietsen zijn veelal voorzien van een voordrager, waar vaak een krat of mand op is geplaatst. Handig om spullen in mee te nemen. Heeft u een 'normale' fiets en wilt u ook voorop de fiets een fietskrat, fietsmand of fietstas kunnen vervoeren? Dan kunt u apart een voordrager bestellen, die u aan uw fiets monteert. Onze voordragers van de merken Basil, Kerri en Steco zijn eenvoudig te bevestigen.

Voordrager kinderfiets en volwassen fiets

In ons assortiment hebben wij zowel voordragers voor volwassen fietsen (wielmaten 26-28 inch) als voor kinderfietsen (banden met afmeting 20-24 inch). De benodigde maat kunt u vinden op uw fietsband zelf. Onze voordragers zijn makkelijk én traploos verstelbaar en passen op vrijwel elke fiets (zonder verende voorvork). Het vervoer van uw spullen in de fietsmand, fietskrat of fietstas verloopt veilig, dankzij de stevige, maar vooral ook slimme manier van bevestigen. En natuurlijk krijgt uw vaste fietslicht ook mét voordrager een logische, goed zichtbare plek.

Stijlvolle, comfortabele voordragers

In ons assortiment vindt u verschillende soorten voordragers. Zo verschillen zij onder andere qua afmeting, gewicht en kleur. De meeste voordragers zijn ook groot genoeg om er, eventueel met behulp van een snelbinder of fietsspin, bijvoorbeeld een losse tas op kwijt te kunnen. Gedetailleerde informatie vindt u bij de specifieke omschrijvingen van alle producten in ons assortiment voordragers; stuk voor stuk van hoge kwaliteit, stijlvol en comfortabel. 

Voordrager verende voorvork

De meeste voordragers zijn alleen geschikt voor fietsen zonder verende voorvork. Bent u op zoek naar een voordrager die wél geschikt is voor verende voorvork, zoals voor de city-fiets en ATB-fiets? Ook dan bent u bij Fietstas.com aan het juiste adres. 

Voordrager tas 

Tegenwoordig zijn er ook tassen verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor op de voordrager. U heeft dan geen binder nodig, omdat er op de tas een band is bevestigt die u om het rechtopstaande gedeelte van de voordrager plaatst. Een aantal tassen van bijvoorbeeld het merk Cortina zijn hier speciaal voor  gemaakt. Hun collectie bestaat uit hippe tassen, die vaak ook als rugtas of shopper gebruikt kunnen worden. Deze tassen vindt u natuurlijk ook in ons assortiment! U vindt deze tassen op onze Cortina pagina.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1