Voordrager voor fietskrat, fietsmand en fietstas

Het straatbeeld raakt steeds meer gevuld met transportfietsen. Deze fietsen hebben veelal een voordrager, waarop vaak een krat of mand is geplaatst. Heel handig natuurlijk om behoorlijk wat extra spullen in mee te nemen. Heeft u een 'normale' fiets en wilt u óók voorop de fiets een fietskrat, fietsmand of fietstas kunnen vervoeren? Dan kunt u apart een voordrager bestellen. Het is niet moeilijk om deze zelf aan de fiets te monteren. We verkopen de beste voordragers van merken als Basil, Kerri en Steco.

Onze voordragers zijn makkelijk én traploos verstelbaar. Ze passen op vrijwel elke fiets (let op: voor fietsen met een verende voorvork zijn er in deze webshop aparte voordragers verkrijgbaar). Het vervoeren van allerlei spullen in de fietsmand, fietskrat of fietstas verloopt hiermee geruis- en probleemloos. Dat is mede te danken aan de stevige bevestigingsmethode. Verder krijgt het vaste fietslicht ook mét een voordrager een logische, goed zichtbare plek. Dus géén zorgen daarover.

Voordrager voor kinderfiets en volwassen fiets

In ons assortiment hebben wij zowel voordragers voor volwassen fietsen (wielmaten 26-28 inch) als voor kinderfietsen (banden met afmeting 20-24 inch). De benodigde maat is te vinden op de fietsband zelf. Kijk daar dus even naar; zo gedaan en eventuele twijfel is daarmee weggenomen. De voordragers voor zowel fiets als kinderfiets zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, stijlvol en comfortabel. 

Goede, stevige voordragers voor tas, krat en mand

In ons assortiment staan verschillende soorten voordragers. Zo verschillen ze in afmeting, gewicht en kleur. De meeste voordragers zijn ook groot genoeg om er bijvoorbeeld een losse tas op kwijt te kunnen, eventueel met behulp van een snelbinder of fietsspin. Gedetailleerde informatie is altijd te vinden bij de specifieke omschrijving van het product.

Voordrager voor een verende voorvork? Hebben we!

De meeste voordragers zijn alleen geschikt voor fietsen zonder verende voorvork. Bent u op zoek naar een voordrager die daar wél geschikt voor is, zoals voor een city-fiets of ATB-fiets? Ook dat type voordrager is aanwezig in deze webshop!

Speciale tassen die passen op de voordrager

Er zijn tegenwoordig ook tassen speciaal voor op de voordrager. Zonder dat daarvoor een binder nodig is. Zo'n tas beschikt namelijk over een vaste, speciale band. Deze band past (schuift) strak om het rechtopstaande gedeelte van de voordrager heen. Bijvoorbeeld het merk Cortina heeft hiervoor een aantal hele leuke tassen op de markt gebracht. Die collectie bestaat uit hippe tassen, die vaak tevens als rugtas of shopper dienst kunnen doen. Fietstas.com heeft (ook de)ze!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de losse voordragers voor fiets en e-bike
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1