Fietskrat

Naast fietstassen en fietsmanden heeft Fietstas.com ook vele fietskratten. In alle soorten en maten. Fietskratten van merken zoals Kerri en Wicked. Fietskratten en ook kratmanden van hoge kwaliteit. Laatstgenoemde, de kratmanden, zijn rechthoekige, rietgevlochten manden die u met tiewraps aan uw bagagedrager kunt bevestigen.

Goede kwaliteit fietskratten
Een goede kwaliteit krat is van belang omdat uw fiets altijd buiten gebruikt wordt. Door de weersinvloeden en de blootstelling aan UV-straling van de zon heeft het materiaal het soms zwaar te verduren. Goede kwaliteit kunststof of riet is dan van belang om uw krat langdurig een mooie en nette uitstraling te geven.

Bevestiging fietskratten
Bij sommige fietskratten of kratmanden worden riempjes meegeleverd. Fietskratten en kratmanden die geen gespen of bandjes hebben, worden geleverd met tiewraps. Hiermee kunt u de krat of mand gemakkelijk bevestigen aan uw bagagedrager. Veel kratten worden gemonteerd op de voordrager van een transportfiets. Bij de productomschrijving en de productdetails kunt u altijd duidelijk lezen welke bevestiging meegeleverd wordt bij de krat.


Naast fietstassen en fietskratten óók fietsmanden
Als u liever kiest voor een mooie fietsmand geldt eveneens: er is een zeer ruime keuze. Qua modellen, prijsklassen, kleuren, maten en mogelijkheden.

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 6