XLC

Bij XLC houden ze van fietsen en het gelukzalige gevoel dat fietsen met zich meebrengt. XLC richt zich dan ook op het produceren van degelijke en betaalbare onderdelen en accessoires voor de fiets. Daarmee wordt het kopen van een goede, mooie fietstas en andere spullen voor de fiets, racefiets, MTB of elektrische fiets extra toegankelijk.

XLC, van oorsprong een Duits merk (Sennfeld) heeft een duidelijke filosofie: fietsen is niet alleen een sport, het is een manier van denken. En het merk XLC is een levensstijl. Sportief, veilig en zonder zorgen fietsen en e-biken: met de doordachte en gecertificeerde accessoires van XLC gaat dat uitstekend lukken.

XLC fietstassen, XLC fietsdragers, XLC fietsmanden en méér

XLC maakt producten voor fiets en e-bike, maar ook voor racen en mountainbiken. Urban fietsen op weg naar werk, op de racefiets, comfortabel door de stad of met je kinderen door het park. Het wordt allemaal een stuk makkelijker en leuker met een product van XLC. Zoals een fietstas van Fietstas.com. Een dubbele fietstas, traveller tas, stuurtas, fietsrugtas, enkele fietstas of complete tassenset, met een veelvoud aan praktische oplossingen en vernieuwende snufjes. Maar deze shop heeft eveneens het goedkoopst XLC accessoires zoals fietsmanden en een fietsendrager. U ziet ze hier allemaal staan!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3