Top 10 Moederdag cadeau ideeën!

Voor alle vaders, dochters én zonen op zoek naar iets leuks voor Moederdag 13 mei 2018: zie deze populaire Top 10 van Moederdag cadeau ideeën. Of snuffel rustig verder in deze online speciaalzaak. Een fietstas of andere fietsaccessoire? Er is hier zóveel leuks om uit te kiezen...!

En wat het ook gemakkelijk maakt: je vindt hier cadeautips voor een passende prijs voor elk lid van het gezin. Want Fietstas.com begrijpt dat vader misschien een iets groter cadeautje voor mama zal kopen dan de kinderen, die hun waardering voor moeder evengoed willen tonen op 'n mooie manier.

>>> Dit is uw gratis kortingscode voor 5% EXTRA korting: md52018. Geldig voor het gehele assortiment!

Een fietstas voor Moederdag? Of andere fietsaccessoire?
Een fleurige fietstas, bloemrijke fietsbel, sublieme stuurtas, prachtige picknickmand, comfortabele cushie (niet alleen ideaal voor mama, maar ook voor degene achterop ;-), een sjieke shopper, riante, waterdichte, prachtig rode dubbele bagagetas of zalig zadeldekje...


Moederdag kado tips


Haalbare tips voor een Moederdagcadeau

In deze webshop speciaal voor fietstassen én aanverwante fietsaccessoires voor alle fietsende mama's (en kinderen en papa's) vind je veel tips voor een Moederdag cadeau. Zoals de Top 10 al laat zien, gaat het om cadeautjes die nuttig én sportief én voor de diverse familieleden betaalbaar kunnen zijn!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1