Oranje fietstassen - uniek en opvallend

Zoekt u een opvallende fietstas in een stoere, niet alledaagse kleur? Dan is een oranje fietstas wat voor u. Een fietstas in de kleur oranje is niet alleen lekker opvallend, hij is ook fris, stoer en stijlvol. De perfecte kleur voor een fietsaccessoire dus! Op deze pagina vindt u al onze oranje fietstassen handig bij elkaar.

U vindt in ons assortiment verschillende soorten oranjegekleurde fietstassen. Zo hebben we dubbele fietstassen in de kleur oranje, maar ook een paar oranje enkele fietstassen. Dubbele fietstassen bevestigt u permanent op de achterdrager van uw fiets terwijl u een enkele fietstas desgewenst af kunt nemen. Het is dus maar net wat uw voorkeur heeft! 

Oranje valt extra op in het verkeer
Een groot voordeel van een oranje fietstas is dat deze extra opvalt in het verkeer. Dit is uiteraard in uw voordeel. Immers, wie opvalt wordt gezien. En dat is in het verkeer altijd een pluspunt! Bovendien is een fiets met een oranje fietstas overal gemakkelijk te herkennen. U pikt uw fiets er dus zo uit in een fietsenrek of fietsenstalling.

Trendy oranje fietstassen voor elk
De meeste oranje fietstassen in ons assortiment zijn uitgevoerd in een effen oranje kleur. Soms is de kleur oranje als detail aangebracht, bijvoorbeeld op een zwarte fietstas. Dit geeft een hip accent. Kijk dus gerust eens bij onze oranje fietstassen hieronder. Hopelijk zit er wat voor u bij!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1