Vaude

Het moderne familiebedrijf Vaude is Europa’s milieuvriendelijkste outdoorleverancier. Vaude heeft als doel het meest duurzame merk van buitensportuitrusting te zijn, met globaal maatschappelijke en ecologische toewijding. Tegelijkertijd wordt ook veel aandacht besteed aan het design en de functionaliteit van de tassen. U ziet dit terug in de enkele fietstassen van Vaude. 

Diverse enkele fietstassen in het Vaude-assortiment
Qua enkele fietstassen heeft u de keuze uit een messenger bag en een rugzakfietstas. Beide modellen fietstas hebben een apart vak voor uw laptop maar vooral de messenger bag is ideaal voor woon-werkverkeer. Deze enkele fietstas is namelijk 100% waterdicht en bevat voldoende opbergruimte voor uw (werk)spullen. U neemt deze tas gemakkelijk met u mee aan uw bagagedrager of over uw schouder. 

Het voordeel van de enkele fietstas/rugtas van Vaude is dat - de naam zegt het al - u de tas ook handig als rugzak kunt gebruiken. Dit maakt deze tas ideaal voor bijvoorbeeld de toerfietser. Ook de enkele fietstas/rugzak kunt u eenvoudig aan uw bagagedrager klikken. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 4