Groene fietstassen - fris en stoer!

Zoekt u een fietstas in een frisse, niet-alledaagse kleur? Dan is een groene fietstas een goede optie. Groene fietstassen zijn stijlvol en stoer en minder alledaags dan een zwarte, grijze, blauwe of bruine tas. Tegelijkertijd is groen modieus én zorgt het voor een leuk en fris accent op de fiets. In onderstaand overzicht vindt u al onze groene fietstassen handig bij elkaar.

Een groene fietstas is neutraler dan bijvoorbeeld een rode of oranje fietstas, maar zeker niet saai. Met een groene tas op de fiets creëert u een subtiel kleuraccent op de fiets, zonder dat het schreeuwerig wordt. In ons assortiment vindt u enkele fietstassen én dubbele fietstassen in de kleur groen.

Effen of met print?
Zoals u kunt zien verkopen we effen groene fietstassen, of fietstassen die voorzien zijn van een groenige print. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Uiteraard bestaan er verschillende kleuren groen. U kunt kiezen voor wat feller groen, zoals appeltjesgroen, of een wat meer donkergroene kleur. Ook kunt u kiezen voor een fietstas waar groen gecombineerd wordt met een andere kleur, zoals zwart. Dit geeft een speels effect.

Duurzame uitstraling
Het leuke aan een groene fietstas is dat deze een duurzame én vrolijke uitstraling heeft. Bovendien is een fiets met groene fietstas net wat makkelijker te herkennen in een fietsenstalling of fietsenrek. Wel zo handig!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10