Waterdichte fietstassen

Waterdichte fietstassen van de allerhoogste kwaliteit. Fietstassen van Thule of Vaude bijvoorbeeld hebben al op het eerste oog hun charme. De kleuren en vormgeving zijn bewust ontwikkeld voor actieve mensen. En dat heeft natuurlijk ook effect op de details, algehele kwaliteit en... de waterdichtheid. 

Waterdichte dubbele fietstassen, enkele fietstassen en stuurtassen
Fietstassen en stuurtassen die tegen een stootje kunnen, moeten allereerst tegen water kunnen. Spatwater, regen, maar ook stortbuien. Absoluut waterbestendige fietstassen vindt u op deze pagina's. Ten gunste van de inhoud die u ermee vervoert. Van snack tot laptop: u wilt en moet het immers droog houden.

Ortlieb fietstassen, Vaude fietstassen en Thule fietstassen: gericht op 'waterproof'
Een Ortlieb fietstas, een Vaude fietstas of Thule fietstas is tot op het kleinste niveau gefocust op 'waterproof'. Dat heeft betrekking op het materiaal, en op bijvoorbeeld het gebruik van gelaste naden (!). Maar ook op de constructie. Zo hebben deze dubbele en enkele fietstassen (en stuurtassen) doorgaans een rolsluiting. Ortlieb en Vaude zijn verder zeer vergelijkbare fietstassen qua kwaliteit, maar zeker ook qua uiterlijk.

Rolsluiting en andere details van een waterdichte fietstas
Met de rolsluiting kan de tas hermetisch dicht. Ook hier is er weer aandacht voor details. Denk aan de verharde kapjes waarmee het oprollen sneller en makkelijker gaat. Of bij Thule aan de vlotte, enkelvoudige klikgesp.

Thule fietstas: behalve waterdicht ook stofvrij & veel overige details
Zie de productbeschrijvingen voor meer informatie en bijvoorbeeld de zogeheten IP-waarde. Dit betreft de betreffende, hoge meetwaarde als het gaat om ‘stofvrij’ en ‘waterdicht’. Bij de omschrijvingen, foto's en vaak ook video's komt u nog veel meer vernuftige kenmerken van bijvoorbeeld de Thule-fietstassen tegen. Van veiligheid tot gebruiksgemak, van optimale bescherming tot een goede balans op de fiets. 


Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 12