Waterdichte fietstassen

Op Fietstas.com vindt u waterdichte fietstassen van verschillende merken, in verschillende prijsklassen, en met diverse bevestigingsmogelijkheden. We verkopen onder meer fietstassen van bekende merken als Ortlieb, Thule en Vaude. Deze fietstassen zien er niet alleen mooi uit als het gaat om kleuren, materiaal en vormgeving, de kwaliteit is ook van hoog niveau. Bij deze tassen is waterdicht ook echt waterdicht!

Waterdichte dubbele fietstassen, enkele fietstassen en stuurtassen
Fietstassen en stuurtassen die tegen een stootje kunnen, moeten ook tegen water kunnen. Spatwater, een regenbuitje, maar ook langdurige regenval. Op onze website vindt u 100% waterbestendige fietstassen die de inhoud van de tas droog houden. Of het nu gaat om boodschappen, kleding of waardevolle apparatuur, zoals een laptop.

Waterproof Ortlieb fietstassen, Vaude fietstassen en Thule fietstassen
Een Ortlieb fietstas, een Vaude fietstas of Thule fietstas is tot op het kleinste detail gefocust op 'waterproof'. Dat ziet u terug in het materiaal, in het gebruik van gelaste naden, maar ook in de sluiting van de tas. Zo hebben deze dubbele en enkele fietstassen (en stuurtassen) doorgaans een rolsluiting waar geen druppel vocht doorheen komt. Deze tassen beschermen uw spullen niet alleen tegen water, maar ook tegen stof.

Rolsluiting en andere details van een waterdichte fietstas
Met een rolsluiting kan een fietstas hermetisch worden afgesloten, om zo stof en water tegen te houden. En er zijn andere belangrijke details, zoals verharde stroken waarmee het oprollen sneller en makkelijker gaat. En gemakkelijke kliksluitingen of stroken klittenband waarmee u de rolsluiting vastzet.

Ortlieb Back-Roller fietstasThule waterdichte fietstasVaude waterproof fietstas

Ortlieb fietstas: oersterk en waterproof, met een strak design
De producten van Ortlieb staan bekend om het oerdegelijke en duurzame materiaal, en de perfect dichte afsluitingen, in de vorm van rolsluitingen, waterdichte ritsen en schuifsluitingen. Tassen met een mooi en herkenbaar design, die waterproof zijn dankzij een heel specifieke lasmethode. Voor elke tas wordt de IP-beschermingsgraad aangegeven: de mate van waterdichtheid. Ortlieb maakt ideale waterproof tassen voor een fietsvakantie en bikepacking, zoals de bekende Ortlieb Back Roller-tassen. Daarnaast maakt Ortlieb waterbestendige kantoortassen voor wie door weer en wind naar het werk fietst, waarbij het van belang is dat papieren en een laptop of tablet droog overkomen. De Office Bags van Ortlieb zijn hiervan een goed voorbeeld.

De waterdichte fietstassen van Vaude
Kwaliteitsmerk Vaude heeft een groot aanbod aan waterdichte fietstassen. Om dit te garanderen zijn deze tassen voorzien van gelaste naden en waterbestendige rolsluitingen. Ook het gebruikte materiaal speelt een rol; vaak is dit PVC-vrij canvas. Een bekende waterproof tassenserie van Vaude is de sportieve en kleurrijke Aqua Back-lijn, met enkele fietstassen en tassensets die bestaan uit twee enkele tassen. Deze tassen zijn van de fiets af te dragen als schoudertas, dankzij de meegeleverde schouderband. Ook goed om te weten is dat Vaude bij de productie van deze tassen veel aandacht heeft voor duurzaamheid en milieu.  

Thule fietstas: waterdicht en  stofvrij
Ook de waterproof fietstassen van Thule hebben gelaste naden en een rolsluiting. In de productbeschrijvingen van de Thule-tassen vindt u meer informatie over de mate van waterdichtheid, zoals de IP-waarde. Dit is de beschermingsgraad als het gaat om 'stofvrij' en 'waterdicht'. De Shield-serie van Thule bestaat uit waterdichte stuurtassen, en enkele en dubbele fietstassen in verschillende maten en kleuren.

Waterproof tassen van andere merken
Maar Ortlieb, Vaude en Thule zijn niet de enige merken die waterproof fietstassen van goede kwaliteit maken. Zo heeft het Belgische merk Willex sterke fietstassen gemaakt van waterdicht bisonyl. Deze no-nonsense fietstassen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Basil heeft verschillende waterdichte fietstassen, zoals de serie Basil Tour Waterproof, met zowel enkele als dubbele tassen. En ook het betrouwbare merk AGU maakt waterbestendige fietstassen, zoals de Shelter Clean-lijn.

Waterdichte tassen voor een fietsvakantie en waterproof bikepacking-tassen
Wie op fietsvakantie gaat of lange toertochten maakt op de fiets, wil ervan op aankunnen dat spullen droog overkomen. Daarom zijn vrijwel alle bikepacking fietstassen waterdicht; gemaakt van waterdicht materiaal, met gelaste naden en waterproof (rits)sluitingen. Dit geldt voor enkele en dubbele bikepacking-tassen, maar ook voor frametassen, stuurtassen en zadeltassen.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de waterdichte fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 34