Waterdichte fietstassen

Waterdichte fietstassen van de allerhoogste kwaliteit. Fietstassen van Ortlieb, Thule of Vaude bijvoorbeeld hebben al op het eerste oog hun charme. De kleuren en vormgeving zijn bewust ontwikkeld voor actieve mensen. En dat heeft natuurlijk ook effect op de details, algehele kwaliteit en... de waterdichtheid van deze fietstassen. 

Waterdichte dubbele fietstassen, enkele fietstassen en stuurtassen
Fietstassen en stuurtassen die tegen een stootje kunnen, moeten allereerst tegen water kunnen. Spatwater, regen, maar ook stortbuien. Absoluut waterbestendige fietstassen vindt u op deze pagina's. Ten gunste van de inhoud die u ermee vervoert. Van snack tot laptop: u wilt en moet het immers droog houden.

Ortlieb fietstassen, Vaude fietstassen en Thule fietstassen: gericht op 'waterproof'
Een Ortlieb fietstas, een Vaude fietstas of Thule fietstas is tot op het kleinste niveau gefocust op 'waterproof'. Dat heeft betrekking op het materiaal, en op bijvoorbeeld het gebruik van gelaste naden (!). Maar ook op de constructie. Zo hebben deze dubbele en enkele fietstassen (en stuurtassen) doorgaans een rolsluiting. Deze tassen beschermen uw spullen niet alleen tegen water, maar ook tegen stof. Ortlieb en Vaude zijn verder zeer vergelijkbare fietstassen qua kwaliteit, maar zeker ook qua uiterlijk.

Rolsluiting en andere details van een waterdichte fietstas

Met een rolsluiting kan de tas hermetisch dicht, om zo stof en water tegen te houden. Ook hier is er weer aandacht voor details. Denk aan de verharde kapjes waarmee het oprollen sneller en makkelijker gaat. Zoals de verstevigde randen van de sluiting bij de tassen van Ortlieb. Of de vlotte, enkelvoudige klikgesp van Thule.

Ortlieb fietstas: oersterk en waterproof, met een strak design
De producten van Ortlieb staan bekend om het oerdegelijke en duurzame materiaal, en de perfect dichte afsluitingen, in de vorm van rolsluitingen, waterdichte ritsen en schuifsluitingen. Tassen met een mooi en herkenbaar design, die waterproof zijn dankzij een heel specifieke lasmethode. Voor elke tas wordt de IP-beschermingsgraad aangegeven: de mate van waterdichtheid. Ortlieb maakt ideale waterproof tassen voor een fietsvakantie en bikepacking, maar ook kantoortassen voor wie door weer en wind naar het werk fietst.

Thule fietstas: behalve waterdicht ook stofvrij & veel overige details
Zie de productbeschrijvingen van de Thule-tassen voor meer informatie en bijvoorbeeld de zogeheten IP-waarde. Dit is de beschermingsgraad als het gaat om ‘stofvrij’ en ‘waterdicht’. Bij de omschrijvingen, foto's en vaak ook video's komt u nog veel meer slimme kenmerken van de Thule-fietstassen tegen. Van veiligheid tot gebruiksgemak, van optimale bescherming tot een goede balans op de fiets. 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de waterdichte fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 34