Fietsmanden van metaal

Een fietsmand gemaakt van metaal heeft een industriële look. Een metalen fietsmand is er in zilver, maar ook in wit, bruin en zwart; van aluminium, ijzer, chroom of ander soort staal. Vind hier een mooie metalen fietsmand!

Meestal is zo'n fietsmand van metaal een stuurmand, geschikt voor zowel de gewone fiets als (soms met een adapter) ook de elektrische fiets. Een fietsmand van fijnmazig metaal heeft iets eigens. Is het stoer? Een industriële touch? Vooral strak van uiterlijk? Een metalen fietsmand is, hoe dan ook, karaktervol. Net even wat anders. Bovendien sterk van kwaliteit. En vaak met een praktisch bevestigingssysteem. Trekt een dergelijk type fietsmand u aan, bekijk dan deze manden, gemaakt van metaal.

Bestand tegen weersinvloeden en verkrijgbaar in allerlei designs
Een metalen fietsmand is langdurig bestand tegen veel (weers)invloeden. Er is een grote variatie: een fietsmand van metaal is er in afwijkende gedaantes. Fijnmazig of met grovere gaten, in uiteenlopende vormen, voor kinderen en/of met een niet-doorsnee patroon; het beeld is heel divers. Mooi, trendy en uniek zijn ze echter allemaal!

Fietsmanden van metaal vóór en achter op de fiets

Voor het plaatsen van de metalen fietsmand zijn er meerdere mogelijkheden. Sommige metalen manden kunnen achter op de fiets of e-bike, sommige vóór en bij sommige kunt u kiezen. Daarbij zijn er verschillende systemen, deels wisselend per merk. De bevestiging gebeurt met ruime haken - zoals bij de stuurmanden - of bijvoorbeeld met één van de bekende fiets-bevestigingssystemen BasEasy of 'good old' KLICKfix.

Uitleg met foto's
Onze foto's tonen hoe de bevestiging op de fiets of e-bike gebeuren moet. We laten dit bij elk afzonderlijk exemplaar zien én u krijgt er, op onze site, al meteen een uitleg bij. De metalen fietsmand óók van de fiets af gebruiken (dus afnemen van de fiets en gebruiken voor de boodschappen bijvoorbeeld)? De mand weer losmaken van de fiets? Geen probleem, zo gebeurd. Doorgaans hebben de manden ook een handvat, om deze praktische accessoire ook los van de fiets gemakkelijk mee te kunnen nemen.

Metalen fietsmand kopen in een webshop met goede reviews

Kies bij het kopen van een fietsmand van metaal voor een webshop met goede reviews: Fietstas.com. Dan bent u zeker van een goede en betrouwbare service, in alle opzichten. Kijk maar eens bij de vele positieve beoordelingen van onze webshop..

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en/of voor op de elektrische fiets? Kijk dan bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een fietsmand van metaal. Ook vindt u er informatie over het 'hoe en wat' bij het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle fietsmanden van metaal in ons assortiment!

Voordelen Fietstas.com

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de metalen fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1