Dubbele fietstas - voor het veilig en stabiel vervoeren van uw spullen

Dubbele fietstassen zijn in verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Op Fietstas.com vindt u dubbele fietstassen van verschillende merken, in verschillende prijsklassen, met diverse bevestigingsmogelijkheden. De meeste dubbele fietstassen zijn ook prima geschikt voor de e-bike / elektrische fiets. U vindt al onze dubbele fietstassen in het overzicht hieronder. Desgewenst kunt u één van de subcategorieën aanklikken om zo snel te kunnen filteren op inhoud, prijs of merk

Waarom kiezen voor een dubbele fietstas?
Een dubbele fietstas heeft als grote voordeel dat u er op eenvoudige en stabiele wijze uw spullen in kunt vervoeren. U plaatst ze achterop de bagagedrager en heeft er tijdens het fietsen verder geen omkijken naar. Bovendien houdt het de fiets in balans, aangezien een dubbele fietstas twee compartimenten heeft. Zoekt u een tas die ook van de fiets af mee te nemen is? Kies dan voor een pakaftas ofwel enkele fietstas.

De meeste dubbele fietstassen zijn geschikt voor het gebruik op een e-bike. Slechts bij een beperkt aantal dubbele fietstassen is dit niet of onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Dit staat steeds goed beschreven bij de aangeboden tas. U kunt in het filter selecteren / filteren op tassen die in ieder geval geschikt zijn voor op een elektrische fiets.

Meer over de dubbele fietstas

Een dubbele fietstas bestaat uit twee gelijke delen. U plaatst deze achterop de fiets of e-bike; op de bagagedrager. Met één tas verkrijgt de fietser in een klap veel extra bagageruimte. De ene tashelft bevindt zich links van de achterdrager, de andere helft rechts. Met gelijke inhoud is de tweewieler qua gewicht perfect in balans.

Van basic tot de overtreffende trap
Het mag duidelijk zijn dat de lijst aan merken, modellen en uitvoeringen van de dubbele fietstassen gigantisch is. Dat blijkt ook uit het productaanbod op Fietstas.com. Alle stijlen, smaken, vormen en formaten komen aan bod. De verschillen zijn er ook op het vlak van materiaal, mate van waterbestendigheid, soorten sluitingen en zowel interne als externe vakverdeling. Natuurlijk is er ook kwaliteitsverschil. Al onze dubbele tassen voor fiets en elektrische fiets hebben een prima basiskwaliteit. Maar natuurlijk is de overtreffende trap van robuustheid, verfijndheid, grootte, materiaalkeuze, afwerking, extra toepassingsmogelijkheden, vormgeving, waterdichtheid, bevestigingsmogelijkheden, reflectie en veiligheid altijd aanwezig!

De voordelen van Fietstas.com

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de dubbele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 35