Fietstas toerfiets

Als u er regelmatig met de fiets op uit trekt voor een lange(re) fietstocht, is het wel zo fijn als u fietstassen heeft die hiervoor geschikt zijn. Deze fietstassen noemen we toerfietstassen. Vanwege hun eigenschappen zijn ze ideaal voor de toerfietser. We hebben verschillende soorten toerfietstassen in het assortiment, van dubbele en enkele fietstassen tot stuur-, frame- en zadeltassen. U vindt op deze pagina al onze toerfietstassen handig bij elkaar.

Toerfietstassen moeten doorgaans aan een aantal eisen voldoen. Het materiaal van een toerfietstas moet licht maar stevig zijn, een toerfietstas moet waterafstotend zijn en het is wel zo handig als u de tassen eenvoudig kunt bevestigen op of aan uw toerfiets. Alle toerfietstassen in ons assortiment - te vinden op deze pagina - voldoen aan één of meerdere van deze eisen. 

Verschillende soorten toerfietstassen
Er zijn verschillende soorten fietstassen voor op de toeringfiets verkrijgbaar. U heeft op Fietstas.com de keuze uit dubbele en enkele fietstassen, maar we hebben ook frame-, stuur- en zadeltassen in het assortiment. Elk type tas heeft zo z’n voordelen. Vaak zult u gaan voor een combinatie van verschillende tassen. Met name Vaude en Thule bieden een compleet assortiment toeringfietstassen aan, van de allerhoogste kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 24