€ 20 - € 30

Op zoek naar een mooie stuurfietstas, maar liever niet teveel geld eraan uitgeven? Op deze pagina staan onze stuurtassen voor tussen de 20 en 30 euro. Zo heeft u een kwalitatief goede tas voor een scherpe prijs. U heeft keuze uit veel soorten waaronder fietstasjes speciaal voor de mobiele telefoon. Neem gerust eens een kijkje, in deze categorie aantrekkelijke stuurtassen voor een heel mooie prijs.

Stuurtassen zijn meestal te bevestigen via een speciaal kliksysteem aan de stuurpen van de fiets. Dit type fietstas is daardoor gemakkelijk op de tweewieler mee te nemen, maar ook handig los van de fiets te gebruiken. Veel stuurfietstassen hebben een schouderband en dat maakt ze feitelijk ook tot schouderfietstas. Een stuurtas biedt bovendien handige, extra opbergruimte, voor allerhande kleine zaken - van camera tot deostick, handschoenen en pepermuntrol - waaronder voor toertochten. In dat kader zijn er meerdere stuurtassen die bovenop ruimte bieden voor een routekaart of smartphone.

Veelzijdig
Kortom, een stuurtas is een multifunctionele fietstas. Veelal zijn ze waterafstotend, waterdicht of met een interne hoes waterdicht te maken. Ze zijn er van heel klein tot behoorlijk groot, op voorwaarde dat ze ook qua formaat nog veilig en stabiel passen aan het stuur. Daarvoor dragen de beste merken stuurfietstassen op Fietstas.com ook de beste zorg.

Mooie, aardig goedkope stuurtassen met extra's!

De goedkopere stuurtassen op deze pagina zijn er voor een prijs tussen de 20 en 30 euro. Dit kan omdat deze hetzij wat kleiner zijn, hetzij iets eenvoudiger gefabriceerd of wat eenvoudiger van opzet. Toch is het opvallend hoeveel ook de tassen binnen deze categorie goedkope stuurfietstassen te bieden hebben. Een prima basiskwaliteit, qua materiaal en fabricage - dat is voor deze webshop een belangrijke voorwaarde. En vaak zijn er vooral ook in deze prijscategorie stuurtassen te vinden met leuke, makkelijke 'functies'; zoals handige opbergvakjes, een slim systeem van waterbestendigheid of navigatievenster!

Stuurtas voor elke prijs
Er is in ons assortiment altijd iets te kiezen; voor elke prijs, binnen ieders budget. In welke categorie een voordelige stuurtas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaal, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn vaak opvallend veelzijdig. Of verbluffend praktisch en basic, zonder opsmuk. Het is net wat u prefereert. Kijk maar eens in het aanbod op deze pagina's, met stuurfietstassen met een prijs van 20 tot 30 euro. Liever een stuurtas bekijken in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen stuurfietstassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de stuurtassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1