€ 50 - € 60

Op zoek naar een hoogwaardige dubbele fietstas voor een scherpe prijs? Hier staan onze dubbele fietstassen in de prijscategorie 50 - 60 euro. Zo heeft u een kwalitatief goede tas met tal van aantrekkelijke eigenschappen. Zónder dat u er teveel voor betaalt. Met keuze uit veel verschillende modellen, stoffen, kleuren en dessins. 

Een hoogwaardige dubbele fietstas kopen voor een mooie prijs? Zoveel dubbele fietstassen, zoveel merken en verschillen! Het grote voordeel van een dubbele fietstas is dat deze 'in één moeite door' enorm veel opbergruimte voor onderweg biedt. De mee te nemen spullen zijn er ook goed in te verdelen. Tweemaal een ruim compartiment - en vaak aangevuld met overige vakken - zorgt voor een wenselijke indeling en ook letterlijk voor balans. Plaats de dubbele fietstas achterop de bagagedrager - en u fietst stabiel, goed uitgerust met een mooie, sterke, praktische tas - voor niet teveel geld!

Past ook op de elektrische fiets
Benieuwd naar de bevestiging op een e-bike? Het antwoord is eenvoudig: de meeste dubbele fietstassen passen ook prima op een elektrische fiets. Is er sprake van een uitzondering? Dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het product!

Prijzen van dubbele fietstassen

Natuurlijk bepalen prijs en budget vaak voor een groot deel waarop de keuze valt. Een goedkope, eenvoudige fietstas met prima basiskwaliteit? Of kiezen voor 'gewoon' goedkoop maar met al meer mogelijkheden en nog hogere mate van duurzaamheid? Liever iets duurder met extra kwaliteit, vernuftigheid en andere, meer bijzondere eigenschappen? Of het liefst een dubbele fietstas die onvoorwaardelijk prijkt in de categorie 'exclusief'? Fietstas.com heeft ze allemaal!

Een dubbele e-bike tas voor elk budget
Het leuke van ons assortiment dubbele tassen voor fiets en e-bike is dat er altijd iets te kiezen is; voor elke prijs, binnen ieders budget. Goedkoop of duur? Het is vaak een relatief begrip. Want het is sterk gerelateerd aan wat de fietstas ervoor biedt. In welke categorie een voordelige fietstas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaal, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn, niet zelden, zelfs verrassend!

De betere, grotere, exclusieve dubbele fietstas - of liever een andere prijs?
Klik op de dubbele fietstas(sen) op deze pagina die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en we tonen u die tas(sen) tot in alle details. Zie de bijgaande grotere tassen voor fiets en e-bike met een prijs van tussen de 50 en 60 euro. Liever zoeken in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen dubbele fietstassen'.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de dubbele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Beck Big Zwart
Beck Big Zwart
€64,95 €59,95
SALE Beck Big Panthar
Beck Big Panthar
€64,95 €59,95
Pagina 1 van 7