Minder dan € 20,-

Op zoek naar een mooie stuurfietstas, rekeninghoudend met een beperkt budget? Op deze pagina vindt u onze stuurtassen voor minder dan 20 euro. Deze fietstassen zijn bijvoorbeeld van een budgetmerk, of ze zijn in de sale. Dit stelt u in de gelegenheid om een stuurtas aan te schaffen voor een extra voordelige prijs! 

Een niet zo'n dure stuurtas kopen? Ook in deze prijscategorie is heel wat leuks te vinden!

Waarom een stuurfietstas?
Stuurtassen zijn meestal te bevestigen via een speciaal kliksysteem aan de stuurpen van de fiets. Dit type fietstas is daardoor gemakkelijk op de tweewieler mee te nemen, maar ook handig los van de fiets te gebruiken. Veel stuurfietstassen hebben een schouderband en dat maakt ze feitelijk ook tot schouderfietstas. Een stuurtas biedt bovendien handige, extra opbergruimte, voor allerhande kleine zaken - van camera tot deostick, handschoenen en pepermuntrol - waaronder voor toertochten. In dat kader zijn er meerdere stuurtassen die bovenop een transparante, waterdichte ruimte bieden voor een routekaart of smartphone.

Veelzijdig
Kortom, een stuurtas is een multifunctionele fietstas. Veelal zijn ze waterdicht, of waterdicht te maken. Ze zijn er van heel klein tot behoorlijk groot, op voorwaarde dat ze veilig en stabiel passen aan het stuur. Daarvoor dragen de beste merken stuurfietstassen op Fietstas.com ook de beste zorg.

Mooie, goedkope stuurtas met extra's!

De goedkopere stuurtassen op deze pagina zijn er voor een prijs tot maximaal 20 euro. Dit kan omdat ze hetzij kleiner zijn, hetzij eenvoudiger gefabriceerd of van opzet. Toch is het opvallend hoeveel ook de tassen binnen deze categorie goedkoopste stuurfietstassen te bieden hebben. Een goede basiskwaliteit, qua materiaal en fabricage - dat is voor deze webshop een belangrijke voorwaarde. Maar vaak zijn er ook in deze prijscategorie stuurtassen te vinden met leuke, makkelijke 'functies', zoals handige opbergvakjes, een slim systeem van waterbestendigheid of navigatievenster!

Stuurtas voor elke prijs
Er is in ons assortiment altijd iets te kiezen; voor elke prijs, binnen ieders budget. In welke categorie een voordelige stuurtas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaal, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn vaak opvallend veelzijdig. Of verbluffend praktisch en basic, zonder opsmuk. Het is net wat u prefereert. Kijk maar eens in het aanbod op deze pagina's, met stuurfietstassen met een prijs van maximaal 20 euro. Liever een stuurtas bekijken in een andere prijscategorie? Bekijk dan: 'Prijzen stuurfietstassen'.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de stuurtassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1