Fietsmand

Naast fietstassen vindt u op Fietstas.com ook fietsmanden, in alle soorten en maten. Fietsmanden van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren hoge kwaliteit manden.

Fietsmanden zijn er in meerdere uitvoeringen. Kratmanden bijvoorbeeld zijn rechthoekige, rietgevlochten manden. Deze bevestigt u met tiewraps aan uw bagagedrager. Ook zijn er ovale manden, hondenmanden, bakkersmanden (manden met rieten deksel) en kunststof manden.

Kwaliteit: zeker bij fietsmanden van belang
Een goede kwaliteit mand is van belang omdat uw fietsmand altijd buiten gebruikt wordt. Door de weersinvloeden en de blootstelling aan UV-straling van de zon heeft het materiaal het extra te verduren. Een goede kwaliteit kunststof of riet geeft uw fietsmand langdurig een mooie, nette uitstraling.

Bevestiging fietsmanden
Bij sommige fietsmanden worden riempjes meegeleverd. Fietsmanden zonder gespen of bandjes ontvangt u met gratis tiewraps. Hiermee bevestigt u de mand gemakkelijk aan uw bagagedrager. Veel manden worden ook gemonteerd op de voordrager van een transportfiets. Met de meegeleverde tiewraps is ook dat zo gebeurd.

Fietsmand eenvoudig aan stuurpen
Sommige manden kunnen eenvoudig aan het stuur worden gehangen met haken, of worden op de stuurpen gemonteerd met speciale houders. Bij de productomschrijving en de productdetails kunt u altijd duidelijk lezen welke bevestiging u meegeleverd krijgt bij aankoop van de fietsmand.

Zie ook onze fietstassen en fietskratten?
Of kiest u liever voor een fietskrat? Fietstas.com heeft behalve fietstassen en fietsmanden ook heel veel keus aan fietskratten.


Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9