Fietsmand

Naast fietstassen vindt u op Fietstas.com ook fietsmanden. In alle soorten en maten. Fietsmanden van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren hoge kwaliteit manden.

Fietsmanden zijn er in meerdere varianten. Meer rond of meer vierkant. Of ovaal. Met of zonder deksel. Gewoon, voor de mens en zijn of haar tas, bal, picknick- of geheel andere spullen. Of haast even gewoon: voor het meenemen van een hond of kat. Al dit soort varianten van fietsmanden vindt u in deze webshop.

Kratmanden bijvoorbeeld zijn rechthoekige, rietgevlochten manden. Deze bevestigt u met tiewraps aan de bagagedrager. Ook zijn er de genoemde ovale manden, hondenmanden, bakkersmanden (manden met rieten deksel), maar ook vele soorten kunststof fietsmanden.

Kwaliteit is zeker bij fietsmanden van belang

Een goede kwaliteit fietsmand is van belang omdat deze altijd buiten gebruikt wordt. Door de weersinvloeden en de blootstelling aan UV-straling van de zon heeft het materiaal het extra te verduren. Een goede kwaliteit kunststof of riet geeft uw fietsmand echter langdurig een mooie, nette uitstraling.

Bevestiging fietsmanden
Bij sommige fietsmanden worden riempjes meegeleverd. Bij de fietsmanden zonder bijbehorende gespen of bandjes levert Fietstas.com gratis tiewraps mee. Hiermee bevestigt u de mand gemakkelijk én stevig aan de bagagedrager. Veel manden worden ook gemonteerd op de voordrager van een transportfiets. Met de meegeleverde tiewraps is óók dat zo gebeurd.

Fietsmand eenvoudig aan stuurpen
Sommige manden hangen op eenvoudige wijze aan het stuur, met haken, of zijn geschikt voor montage op de stuurpen, via speciale houders. Bij de productomschrijving en de productdetails kunt u altijd duidelijk lezen welke bevestiging u meegeleverd krijgt bij aankoop van de fietsmand.

Past een fietsmand ook op de elektrische fiets?

Het is een relevante vraag: past een fietsmand ook op de e-bike?

Voor stuurmanden en andere soorten fietsmanden geldt als eerste dat het altijd goed is om zorgvuldig onze productbeschrijving te lezen. In het algemeen geldt echter het volgende.

Is de fietsmand bedoeld voor achterop de elektrische fiets / e-bike, kijk dan voor de zekerheid of de accu, als deze bij de achterdrager zit, bij het plaatsen van de fietsmand niet in de weg zit. Denk daarbij aan de haken van de mand, waarvoor voldoende ruimte bij het bevestigen moet zijn. En hou bij een stuurmand ook rekening met het display van de elektrische fiets. Of gebruik daarvoor een passende KLICKfix-adapter voor de e-bike.

Bij een mand voor aan het stuur van de e-bike moet het display zonder problemen bereikbaar blijven. Dit kan met behulp van een speciale adapter, bijvoorbeeld die van het merk KLICKfix en de Basil adapters voor e-bike. Wij verkopen van deze merken stuurpenhouders speciaal voor de elektrische fiets, onder meer voor de combinatie met een stuurfietsmand.

Liever een fietskrat of fietstas? Of de fiets verrijken met een krat?
Liever een fietskrat? Fietstas.com heeft behalve fietstassen en fietsmanden ook veel keus aan fietskratten. Is het echter een fietsmand hetgeen u zoekt, zie dan ons onderstaande aanbod. Er staan fleurige kinderfietsmanden, hippe stalen manden en verrassend moderne uitvoeringen, in alle formaten. Zelfs meerdere kleuren zijn er te vinden, naast verschillende tinten rotan-bruin. Let bij sommige manden voor de fiets of e-bike ook eens op de details zoals een lederen riem, de praktische handvatten, de solide hengsels en de opvallende patronen. Naast de manden zelf vindt u hier ook allerlei accessoires voor deze verrijking voor de fiets en e-bike. Van bevestigingsset tot hondenkussen, van adapter tot hippe fietsmand-inlay.

Waarom Fietstas.com?

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 9