Ortlieb Zadeltassen

Ortlieb is een merk met wereldfaam, geboren in Duitsland. Het begon in 1982 met het maken van fietstassen en andere uitrusting die van founder Hartmut Ortlieb hélemaal waterdicht moesten zijn. En anno nu? Nog steeds is 100% waterproof één van de peilers waar Ortlieb op vaart, maar dan met de meest innovatieve technieken. Terwijl de eerste fietstassen nog met de hand werden gemaakt, is het productieproces van Ortlieb nu geperfectioneerd, het assortiment enorm uitgebreid en zijn de gebruikte technieken de allerbeste in de fietstassenwereld.

De producten van Ortlieb staan bekend om het oerdegelijke materiaal en de perfect dichte afsluitingen, in de vorm van rolsluitingen, waterdichte ritsen, klittenbandsluiting en schuifsluitingen. Het design is mooi én heel herkenbaar: strak, praktisch en sportief. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Ortlieb.

Ortlieb fietstassen zijn gewild bij fietsers, e-bikers, toerfietsers, racefietsers en andere sportieve fietsers. Van fietstassen voor naar kantoor, tot waterproof tassensets, stuurtassen, frametassen en zadeltassen voor toertochten en bikepacking.

Zadeltassen van Ortlieb

De zadeltassen van Ortlieb benutten zo optimaal mogelijk de beschikbare ruimte op de fiets, elektrische fiets of een sportieve trekking bike. Ook de zadeltassen van Ortlieb zijn uiteraard waterdicht. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen onder het zadel. Bekende modellen van Ortlieb zijn de extreem lichte Saddle-Bag Micro en de extra grote Seat-Pack. De grotere Seat-Packs zijn uitermate geschikt voor bikepacking tijdens fietsvakanties of langere toertochten.

Garantie van Ortlieb

Tassen en andere producten van Ortlieb zijn oersterk, 100% waterdicht en slijtvast. De producten hebben dus een zeer lange levensduur. Om die reden zit er op Ortlieb-producten maar liefst 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Hier leest u meer over de garantieprocedure van Ortlieb.

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1