AGU

Stuurtassen van het merk AGU | Een bekend merk dat fraaie fietstassen ontwikkelt van bovengemiddeld hoge kwaliteit. Uitermate geschikt voor de sportieve fietser, maar ook voor bijvoorbeeld de forens. Het merk is onder meer sterk in 'waterdicht'. AGU kopen is op Fietstas.com extra interessant, want we bieden een brede keus en uitstekende zorg voor het product en de verzending. Dat geldt ook voor het aanschaffen van een sportieve stuurtas, eenvoudig te bevestigen aan de stuurpen, zoals op deze page te vinden.

AGU staat al decennia lang bekend als A-merk. Ook de stuurtassen zijn gericht op 365 dagen zorgeloos fietsen. In elk weertype, zonder afleiding wat betreft de uitrusting. Dankzij onder meer aandacht voor slimme waterafstotende en waterdichte systemen. Deze hebben aanduidingen als AGU Dryliner Technology, welded naden en Durable Water Repellent (DWR) coating. Lees in dit blog een toelichting op deze speciaal door AGU ontwikkelde technieken.

Alle soorten fietstassen
Er is altijd een passende AGU fietstas of fietstassen-set. Het assortiment tassen voor op de fiets reikt van enkele en dubbele fietstassen, stuurtassen, zadel- en frametassen, en zijtassen voor vóór en achter tot regenhoezen en veel andere accessoires.

Licht, functioneel, veilig en milieubewust
De tassen van AGU zijn licht van gewicht, makkelijk los te klikken en mee te nemen (via de KLICKfix-methode), en qua uiterlijk en vorm sportief en modieus. Bovendien bieden ze veel bedieningsgemak en functionaliteit. De fietsaccessoires van AGU behoren tot het hoogste segment en dat is eveneens merkbaar aan de hoge mate van bescherming van tas, persoon en spullen. Denk aan de krachtige reflectie, stabiele bevestiging, robuuste grondstoffen en zorgvuldige sluitingen. Daarnaast ontziet AGU zoveel mogelijk het milieu, hetgeen in het bijzonder tot uiting komt in het aanbod met Green Sphere label.

AGU stuurtassen

Op deze pagina's staan de AGU stuurtassen voor e-bike, trekkingfiets of andere sportieve tweewieler. Wilt u graag alle producten van dit merk op Fietstas.com zien? Op onze AGU merkenpagina vindt u het complete aanbod, naast nog meer informatie over de typerende kenmerken van deze producent.

U vindt alle stuurfietstassen van AGU in het overzicht hieronder.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de stuurtassen van AGU
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2