Anti-diefstal rugzak

Wanneer u uw spullen vervoert, wilt u uiteraard dat ze veilig overkomen. Helaas zijn er overal ter wereld nog steeds vele zakkenrollers actief. Hier heeft het bedrijf XD Design iets op gevonden. Zij hebben een zogenaamde anti-diefstal rugzak ontworpen. Deze (fiets)tassen zijn ideaal voor bijvoorbeeld dagjesmensen, forenzen, schoolgaande jeugd, studenten en de sportieve fietser. U vindt de anti-diefstal rugzakken handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

Anti-diefstal rugzakken zijn bijzonder geschikt voor mensen die geregeld op de fiets zitten en een fietstas zoeken die ze ook los van de fiets handig met zich mee kunnen dragen. Ook los van de fiets wilt u uiteraard dat uw spullen goed beschermd zijn. Een anti-diefstal rugzak is dan dé oplossing. De anti-diefstal rugzakken die wij op Fietstas.com verkopen komen uit de zogenaamde ‘Bobby’-lijn. Dit zijn de beste anti-diefstal rugzakken die er op dit moment verkrijgbaar zijn.

Voordelen van de Bobby anti-diefstal rugzak:

  • Gemaakt van snijvast materiaal (en dus door een zakkenroller niet gemakkelijk open te snijden om zo uw spullen te stelen);
  • voorzien van verborgen ritssluitingen;
  • voorzien van verborgen opbergvakjes (voor bijvoorbeeld uw pinpas).

Daarnaast is de tas ontworpen met oog op draagcomfort en biedt de Bobby een aantal vernuftige technische handigheidjes:

  • De tas is zo ontworpen dat hij gewichtverlichtend is en dus minder belastend is voor rug en schouders.
  • De tas is shock proof.
  • U vindt in de Bobby een speciaal laptopvak/tabletvak (voor een 9.7" Tablet/15.6" laptop).
  • De tas is uitgerust met een geïntegreerde USB-oplaadpoort.

U kunt de rugzak onderweg eenvoudig op uw rug vervoeren, of in een fietskrat of fietsmand. Kortom, deze zeer geavanceerde rugzak is een echte aanwinst voor ieder die een praktische fietstas zoekt die ook veilig en handig los van de fiets gebruikt kan worden.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3