Bagagedragertas

Behalve de reguliere fietstassen voor achterop de fiets, vindt u op Fietstas.com ook bagagedragertassen. Dit zijn doorgaans kleinere, compactere fietstassen die u op de bagagedrager van uw fiets bevestigt. In het overzicht op deze pagina vindt u al onze bagagedragertassen voor achterop de fiets handig bij elkaar.

Compacte dragertas
Het voordeel van een dragertas, is dat ze doorgaans lekker compact zijn met veel verschillende opbergmogelijkheden. Handig voor bijvoorbeeld een fietstocht of een kleine boodschap. Bovendien zijn deze tassen vaak ook los van de fiets met u mee te nemen, met bijvoorbeeld een afneembare schouderband. Ideaal als u, eenmaal aangekomen op uw plaats van bestemming, uw spullen niet onbeheerd achter wilt laten.

Typen bagagedragertassen
De dragertas komt in diverse varianten en met verschillende bevestigingssystemen. Zo zijn er dragertassen die voorzien zijn van een speciaal kliksysteem. Met dit systeem zet u de tas in één klik op de fiets en u haalt de tas er met hetzelfde gemak ook weer af. Andere tassen bevestigt u bijvoorbeeld met riempjes of met klittenband.

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 5