Retro fietstassen

Wat jaren geleden in de mode was, maakt steeds vaker een comeback. Dat geldt ook voor fietstassen. Vintage is hip en retro fietstassen sieren tegenwoordig veelvuldig het straatbeeld. Op Fietstas.com vindt u een ruim aantal fietstassen die van alle moderne gemakken zijn voorzien, maar die qua uiterlijk geïnspireerd zijn op het verleden.

Retro met een moderne twist
Verlangt u ook wel eens terug naar vroeger? Zie dan onze retro fietstassen op Fietstas.com. Deze tassen hebben een vintage uiterlijk maar wel met een moderne twist. Op die manier heeft u een fietstas met het beste van beide. En het leuke is, ook onze retro fietstassen zijn scherp geprijsd. Zo betaalt u dus nooit teveel voor uw fietstas.

Retro fietstassen met klassieke look
Met name de fietstassen van het Italiaanse merk Selle Monte Grappa voldoen aan het retro plaatje. De tassen zijn doorgaans uitgevoerd in kleuren als groen of bruin en doen qua look denken aan vroeger. Toch zijn deze tassen ook helemaal van nu. Het stoere (nep)leder en canvas komt immers ook in het moderne straatbeeld prima tot zijn recht. Selle Monte Grappa specialiseert zich vooral in dubbele fietstassen en zadeltassen.

Selle Monte Grappa Bisaccia Honey Bruin-grijs                                           Selle Monte Grappa Zadeltas Leer Zwart

Vintage fietstassen met kleur
Retro of vintage betekent niet dat een fietstas niet vrolijk en kleurrijk kan zijn. Sterker nog, veel van onze vintage fietstassen zijn dat juist wél! Topmerk Basil heeft diverse lijnen met fietstassen die een vintage sfeer uitademen maar toch prima passen in de moderne tijd. Ook New Looxs heeft een serie fietstassen die een goede mix zijn van modern en vintage. Kijk dus gerust eens rond in het assortiment om te zien of er een tas bij zit die u aanspreekt. 

Basil Bohème City Bag Vintage Red                                          New Looxs Dubbele fietstas Fiori Double 30L Dots Black

Retro fietsaccessoires
Ook voor fietsaccessoires met retrodesign kunt u prima bij ons terecht. Zo hebben we bijvoorbeeld enkele leuke fietsbellen en zadeldekjes met retro dessin in het assortiment. U vindt hieronder twee voorbeelden. Deze accessoires matchen qua dessin doorgaans met een bijbehorende fietstas, voor een uniforme look op de fiets. 

Basil Zadeldekje Bohème Vintage Red                                 Basil Fietsbel Big Bell Bohème Indigo - Ding Dong

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2