Roze fietstassen

"Ik zoek een roze fietstas"

Roze is een bijzondere kleur, óók als het een fietstas betreft. Zoekt u een roze fietstas, dan kunt u heel gericht selecteren. Op deze pagina heeft Fietstas.com zelfs alle roze dubbele fietstassen, enkele fietstassen en schoudertassen al bij elkaar gezet. Natuurlijk zijn deze roze fietstassen voornamelijk fietstassen voor dames. Of voor meisjes, zoals ook te zien is in het menu onder de noemer Kinderfietstassen. 

Voor een roze fietstas geldt hetzelfde als voor veel van onze andere fietstassen. Ze zijn er als achtertas. Als voortas. Van meerdere merken. Met meerdere toepassingen. In diverse prijscategorieën. En in meerdere inhoudsmaten, met verschillende bevestigingssystemen en verschillende maten van waterdichtheid. En in uiteenlopende tinten: van donker tot licht.

Hoe dan ook: al deze fietstassen zijn… roze! Een kleur fietstas die veel verkocht wordt, maar toch zeker ook weer niet alledaags is. Een blitse teint, fris en fruitig, lief en meisjesachtig. In verrassend veel varianten, zoals u hier zelf kunt zien!

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1