Laptop fietstassen - ook voor tablet en notebook

"Ik zoek een laptop fietstas"

Een fietstas voor naar uw werk, daar moet in veel gevallen een laptop in kunnen. Dat wil zeggen: fietstassen voor woon-werkverkeer zijn vaak fietstassen specifiek en zorgvuldig gemaakt voor laptops. Zodat uw kostbare laptop – of tablet, i-Pad en/of smartphone – er goed beschermd in mee kan.

Een laptop meenemen op de fiets, daarover moet goed worden nagedacht. Een fietsrit gaat doorgaans gepaard met trillingen en deels oneffen paden. Op weg naar kantoor moet er daarom een, letterlijk en figuurlijk, passend vak of compartiment in uw fietstas zijn. Precies op maat gemaakt. Natuurlijk ook goed afgesloten.

Dergelijke fietstassen zijn er, kijkt u maar in bijgaand aanbod op Fietstas.com. In de beschrijving leest u om welke afmetingen het gaat. Ofwel voor welk aantal inches van uw laptop de fietstas perfect geschikt is. Of beter gezegd: voor welk aantal inches van uw laptop het speciale vak daarvoor in de betreffende Messenger tas of kantoorfietstas geschikt is gemaakt.

Er mag in het laptopvak van uw fietstas niet te weinig en niet teveel speling zijn. En het omhulsel moet een degelijke, niet te zachte én niet te harde beschermlaag hebben. Zo wordt vaak gebruikgemaakt van een gewatteerd omhulsel. En: heel belangrijk is natuurlijk evenzeer de waterbestendigheid van de fietstas voor naar uw werk!

Daarom kiest Fietstas.com alleen voor de beste merken fietstassen en dus ook de beste laptoptassen. Bijvoorbeeld een fietstas met een licht elastische (klitten)band, waarmee het vak met daarin uw laptop solide is af te sluiten. En/of een Messengertas met een extra flap, die daar nog eens overheen valt. Of met een rolsluiting, zoals bij veel van onze topmerken het geval is.

Zie bijgaande fietstassen die speciaal gemaakt zijn voor precaire eigendommen zoals uw laptop, tablet en/of telefoon. Zodat deze onderweg op de fiets goed beschermd en stevig op hun plek blijven!

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13,3 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,4 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,6 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 17 inch

 

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de fietstassen voor een laptop
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 15