Laptop fietstassen - ook voor tablet en notebook

Op zoek naar een fietstas waarin u veilig een laptop of tablet kunt vervoeren? Dan zit u goed bij Fietstas.com! In onze webshop vindt u verschillende soorten laptop fietstassen. Zo hebben we zakelijke kantoorfietstassen met ruimte voor een laptop, maar ook sportieve fietstassen en moderne fietsrugzakken die zijn uitgerust met een laptopcompartiment. Op deze overzichtspagina vindt u al onze laptopfietstassen.  

Wanneer u een fietstas zoekt voor naar uw werk, dan moet daar waarschijnlijk een laptop in kunnen. Fietstassen voor woon-werkverkeer beschikken meestal over een apart laptopcompartiment, dat vaak gewatteerd is voor extra bescherming. Zo kunt u uw notebook of tablet veilig vervoeren. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat een laptopfietstas waterproof is, zodat uw apparatuur ook tijdens een fikse regenbui droog overkomt. Mocht een laptopfietstas niet 100% waterdicht zijn, dan zijn ze voor bescherming tijdens zwaardere regenbuien meestal uitgerust met een regenhoes.  

Afmetingen van een laptopcompartiment
In de productomschrijvingen op onze website leest u welke afmetingen de laptopcompartimenten van onze fietstassen hebben. Oftewel: voor hoeveel inches het speciale vak in de Messenger fietstas, kantoorfietstas of fietsrugzak geschikt is. Zo hebben sommige fietstassen alleen ruimte voor een kleinere laptop van 13 inch, terwijl andere tassen groot genoeg zijn voor het meenemen van een grotere laptop van 15,6 inch. We raden u aan om altijd eerst uw laptop goed op te meten, zodat u zeker weet dat uw laptop in het laptopvak van een fietstas past voordat u gaat bestellen.

Vaude messenger fietstas laptopNew Looxs fietsrugzak laptopOrtlieb Urban Office Bag laptopfietstas

Laptop fietstassen voor kantoor
Voor forensen die op de fiets naar kantoor gaan, hebben we een uitgebreid assortiment van kantoorfietstassen voorzien van een laptopvak. Deze fietstassen zijn bovendien voorzien van een schouderband, zodat u de tas gemakkelijk met u meeneemt wanneer u op uw bestemming bent aangekomen. Dankzij de zakelijke uitstraling van deze tassen kunt u er goed mee voor de dag komen op kantoor. Naast een speciaal vak voor een notebook beschikken deze tassen meestal ook over een organiser met meerdere vakken, zodat u uw papieren, pennen en smartphone overzichtelijk kunt opbergen. We hebben mooie, stijlvolle kantoorfietstassen van bekende merken als Ortlieb, Vaude en New Looxs.

Sportieve, urban fietstassen geschikt voor laptop
Bent u op zoek naar een praktische fietstas waarin een laptop mee kan, maar dan in een sportievere look? Ook die vindt u in onze webshop, onder meer van het merk AGU! Deze stadse fietstassen met laptopvak zijn meestal voorzien van een waterproof rolsluiting, reflectie en een verstelbare schouderband. Zo kunt u de tas ook van de fiets af met u meedragen. Het bevestigingssysteem waarmee u de fietstas aan de drager van uw fiets vastmaakt kunt u in de meeste gevallen afdekken, zodat het niet in de weg zit als u de tas draagt.

Fietsrugzak met laptopvak
En dan zijn er nog handige fietsrugzakken met een apart laptopvak. Tijdens de fietsrit draagt u de rugtas comfortabel op uw rug of u vervoert de tas in een fietskrat. Er zijn ook hybride fietsrugzakken die zijn uitgerust met een haaksysteem voor aan de achterdrager. Deze multifunctionele fietsrugzakken zijn dus rugtas en enkele fietstas ineen. Een voorbeeld van zo'n hybride fietsrugzak is de Vario PS van Ortlieb. Laptop rugtassen hebben vaak een roltopsluiting of een andere waterbestendige sluiting. Fietsrugtassen met laptopcompartiment van merken als Ortlieb, Dakine en Vaude, zijn populair bij zowel fietsforensen als studenten en schoolgaande jeugd.  

In onderstaand overzicht ziet u al onze fietstassen die speciaal gemaakt zijn voor het veilig vervoeren van uw laptop of tablet.

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 13,3 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,4 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 15,6 inch

Fietstassen voor tablet, laptop of notebook van 17 inch

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de fietstassen voor een laptop
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 20