Junior fietstassen voor naar school

Een fietstas voor elk? Jazeker, en dus heeft Fietstas.com ook fietstassen voor de al wat oudere jeugd. Ofwel de junioren onder ons. We hebben het hier niet over kinderfietstassen, maar over tassen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld personen in de leeftijd van de middelbare school.

Ben je scholier? En wil je gewoon een echte, goede fietstas? Een enkele of misschien wel een dubbele fietstas die ook voor volwassenen bedoeld is, maar dan wellicht in een maatje kleiner?

Ook voor jou is er wat te kiezen. Want veel van onze fietstassen zijn er ook in bijvoorbeeld maat S. Zo’n tas is net iets compacter en past waarschijnlijk makkelijker op je fiets. Terwijl je er ondertussen nog altijd heel veel spullen in kwijt kunt.

Fietstas geschikt voor scholieren

Een kleinere maat fietstas heeft net zo goed een sportief, stoer, gaaf, rustig, hip en/of stijlvol karakter. Je kunt daarbij natuurlijk de variant nemen die het beste past bij jou en jouw eigen smaak.

Fietstas.com biedt je ook keuze als het gaat om de prijs van een junior fietstas. Wij verkopen alleen fietstassen die lang meekunnen en goed zijn afgewerkt, maar er is natuurlijk wel verschil in sommige kenmerken. Denk aan de toepassingen, het aantal vakken en andere details. Op die manier kun je ook als junior een fietstas kiezen die past binnen je budget.

Uit welke fietstassen je als hippe scholier zoal kunt kiezen? Of misschien ben je wel een tikkie serieus van aard en hou je dan ook van een wat ‘serieuzere’ tas? Zomaar een goed voorbeeld van het laatste is dan de deze mooie fietstas. Je kunt ‘m makkelijk van de fiets halen én mee naar binnen nemen. Een pakaftas voor de fiets, noemen we zo’n type fietstas. Deze tas heeft ook meerdere vakken en slimmigheidjes!

Tas voor hippe meiden


Misschien wil je wel een fietstas speciaal voor hippe, jonge meiden? Nou, zie dan bijvoorbeeld de Girls Carry All, en die is er in verschillende kleuren. Deze is bovendien makkelijk als schoudertas te dragen!

Of neem een zogenaamde Messenger voor op de fiets. Met meerdere vakken, perfect voor naar kantoor of school. Een letterlijk en figuurlijk cool voorbeeld is de New Looxs Dock Messenger Cool.


Fietstas voor naar school?


Of – maar die zijn vaak wel iets duurder – denk aan een sjieke kantoortas, waarin vaak ook je laptop past. Hier zie je enkele goede kantoorfietstassen op een rij.

TIP: lees altijd de productbeschrijving, zodat je precies weet wat er met en in een fietstas kan!

Okay, nog maar eentje. Deze is echt voor dames, als je dat durft: de Tosca Single in de kleinste maat.

Het voordeel van een enkele fietstas is dat je deze vaak ook makkelijk van de fiets kunt halen. En ook makkelijk kunt dragen, vaak als schoudertas. Maar ook een dubbele fietstas is misschien voor jou een mogelijkheid. Heel trendy is bijvoorbeeld de dubbele fietstas Amsterdam, die er ook is in een versie met Parijs!


Hippe fietstas voor oudere jongere en jongere oudere

Wat je óók kunt doen: in het menu ‘Enkele fietstas’ kiezen, of ‘Dubbele fietstas’ (of natuurlijk een andere soort fietstas). En dan in het filter selecteren op de gewenste kleur, inhoud en prijs.

Heb je nog één of meerdere vragen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2