Fietsmand van riet

Een fietsmand van riet is een graag geziene, vaste gast op fietsen, transportfietsen en e-bikes. Rieten fietsmanden worden ook wel rotan en soms ook rattan fietsmanden genoemd. Ze zorgen voor veel meeneemgemak: dat kan gaan om een hond, een boodschappentas of bijvoorbeeld boekentas. Maar minstens zo leuk is de natuurlijke look die een fietsmand gemaakt van riet dagelijks op 's lands fietspaden uitstraalt.

Veel fietsers en e-bikers kiezen nog altijd voor een klassiek rieten fietsmand. Ondanks de vele andere mogelijkheden, zoals een kunststof fietsmand of stalen fietsmand, is een exemplaar van riet een blijvertje. En niet voor niets, want natuurlijke producten doen het nu eenmaal goed.

Dit laatste - het feit dat een rieten fietsmand gemaakt is van natuurlijk materiaal - heeft wel een aandachtspunt. Naast de voordelen van het hebben van een prachtige, duurzame mand, is het ook goed om te beseffen dat riet of rotan enigszins kan verkleuren of splijten. Veel rieten-fietsmand-bezitters vinden dat niet erg: het heeft juist zijn charme, want 'echt is echt'. Maar als u dit liever niet hebt, is een andere, kunstmatige materiaalkeuze een beter idee. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor als u fietsmanden van staal of met bepaalde kunststof designs mooier vindt.

Welke soorten fietsmanden van riet hebben we?

Het antwoord hierop: een rieten fietsmand is erin alle vormen. De rechte kratmand, de ietwat ovale buikmand, de stuurmand, de picknickmand: er zijn veel varianten van manden met riet als materiaalkeuze. Naast het formaat - logisch dat we ze aanbieden van klein tot heel groot - is er ook de keuze voor een rieten fietsmand voor vóórop dan wel achterop. Bij de zoektocht naar een goede prijs-kwaliteitverhouding helpen we u ook met het goed online tonen van de eigenschappen én de bevestigingsmethoden van de mand. Zie bijgaand alle varianten: met en zonder deksel, rond en rechthoekig, klein, middel of groot, licht, donker of in kleur.

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de rieten fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 3