Fietstassen met reflectie

"Ik zoek een reflecterende fietstas"

Reflecterende fietstassen: ze vallen op in het riante assortiment tassen op Fietstas.com. Letterlijk en figuurlijk. Voor uw veiligheid (en wellicht eveneens die van uw passagier vóór of achterop!) zijn verreweg de meeste fietstassen op deze webshop voorzien van heldere reflectie.

Er kan verschil zijn in de mate van reflectie op de fietstassen. Sommige fietstassen, met name dubbele, hebben reflectie aan drie zijden, en daarmee zo goed als geheel rondom. Bij sommige fietstassen is het merklogo reflecterend. Bij andere zijn er grote balk- of rondvormige reflectoren, en bij weer andere fietstassen is de reflectie verwerkt in de vormgeving, zoals met speels lijnenspel.

Buiten kijf staat dat een fietstas met reflectie een wezenlijke factor kan zijn bij uw aankoopbeslissing. Bij elke enkele fietstas, dubbele fietstas, stuurtas en ieder andere fietstas op Fietstas.com, ziet u snel in de beschrijving of er inderdaad sprake is van één of meerdere reflectoren. Want veiligheid en bescherming gaat boven alles. Zeker ook in het dagelijkse drukke (fiets)verkeer.

 

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 14