Minder dan 10 liter

Op deze pagina staan onze kleinste enkele fietstassen/pakaftassen handig bij elkaar. Deze fietstassen hebben een inhoud van 10 liter of minder. Ze zijn dus bijzonder compact. Kleine pakaftassen zijn ideaal als u graag wat spullen op de fiets wilt vervoeren, maar liever niet een al te grote/zware tas wilt meenemen. U bevestigt pakaftassen via een haak-systeem aan de bagagedrager. In deze categorie vindt u ook enkele woon-werkpakaftassen. Ook deze zijn handig aan de bagagedrager te bevestigen en na aankomst op bestemming zo mee naar uw werkplek te nemen. 

Kleinere, enkele fietstassen

Ook in de categorie met kleinere fietstassen is de keuze in deze webshop groot. We hebben een aanbod van deze kleine pakaftassen voor traditionele fietsen en e-bike, maar ook voor bevestiging op sportieve fietsen, trekking fietsen, mountainbikes en vele andere soorten gewone fietsen, toerfietsen en overige 'klassieke' tweewielers.

Ruime keus, voor elk!
We bieden een ruime keuze voor elk type fietser. Ook qua smaak is het aanbod van kleine, enkele fietstassen bewust afgestemd op het bieden van 'voor elk wat wils'. Dat geldt zowel voor het patroon, de kleuren als voor de vorm. Let ook eens op de praktische mogelijkheden die verschillen per fietstas; zoals wat betreft de manier van bevestigen en het eenvoudig en efficiënt kunnen opbergen van uw spullen.

Voor elk doel en budget een goed merk
Of u de 'enkele fietstas' van een kleiner formaat nou wilt gebruiken voor naar werk of school, naar de sportclub, voor een gezond fietstochtje of voor naar het winkelcentrum: voor elk doel bieden we een kwalitatief goed bijpassend merk. Bovendien voor elk budget.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de enkele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!


Kijk verder voor compacte, enkele fietstassen met inhoud van maximaal 10 liter. Er zitten prachtige exemplaren tussen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1