Zadelhoes - zadeldekje

Wat kun je met een zadeldekje? Heel simpel: je houdt er je fietszadel schoon en droog mee. En natuurlijk, producenten maken er een sport van om de mooiste, leukste en meest bijzondere exemplaren te maken.

Met de combinatie van comfort en het aanbrengen van een geheel eigen touch aan uw fiets, slaan zadeldekjes meerdere vliegen in een klap. Dat zadeldekjes voor een vrolijk accent zorgen op een fiets of e-bike, is dagelijks op straat te zien. Maar ook alhier op uw scherm. Zadelhoezen zijn er in de meest kleurrijke, trendy varianten, maar ook 'gewoon' in een mooi, basic jasje. Ofwel, van een bloemrijk tot effen zwart exemplaar: in deze shop is er altijd een leuk en passend zadeldekje te koop.

De praktische kant van een zadeldekje

Plaatsnemen op een fiets of e-bike op een schoon en droog zadel. Ook als het zojuist pijpenstelen heeft geregend. Als eerst een pak sneeuw aan de kant moet worden geschoven. Of als het saharazand duidelijk zichtbaar de overtocht naar Nederland heeft gemaakt. Op die momenten is een zadeldekje behalve leuk vooral praktisch. Blij dat je er tijdig één hebt geplaatst!

Het dekje eraf, en wat overblijft is een schoon en droog zadel.

Wat het oplevert: géén natte kont, maar gewoon nog altijd een droge kont. Dat fietst toch een stuk comfortabeler. En het ziet er, op plaats van bestemming, ook ten overstaan van anderen allemaal net iets beter uit.

Leuke voordelen voor maar een paar euro

Voor een paar euro is er hier een hartstikke leuk zadelhoesje te koop. Het is wellicht tevens een leuk cadeautje voor uw man, vrouw, kind, vader, moeder, vriend of vriendin!

O ja, nóg een voordeel van een zadelhoesje. Hebt u een oud, lelijk zadel vol met scheuren? Dan is daar in een handomdraai helemaal niets meer van te zien.

Tip: veel van onze zadeldekjes matchen met hetzelfde patroon van bijvoorbeeld een fietstas, fietsbel of fietskussentje. Zo kiest u de perfecte 'outfit' passend bij uw persoonlijkheid en uw eigen, gewaardeerde tweewieler.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de zadeldekjes
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2