Meer dan € 40,-

Op zoek naar een luxe zadelfietstas van de allerbeste kwaliteit, met veel oog voor detail? Hier staan onze high-end zadeltassen die opvallen vanwege de materiaalkeuze of hun toepassingen/formaat. Deze zadeltassen zijn uitermate geschikt voor de trekking fietser. Alle fietstassen in het overzicht hieronder vallen in de prijscategorie > 40 euro, en/maar zijn hun geld dubbel en dwars waard.

Zadeltassen zijn ideaal voor het meenemen van enkele essentiële spulletjes, zoals sleutels, smartphone of wat geld. Zadeltassen zijn geschikt voor op elke fiets en passen dus ook op een mountainbike, racefiets, toer- en trekkingfiets.

Klein en fijn, maar ook groter!
Zadelfietstassen zijn sowieso vrij klein, maar wel verkrijgbaar in verschillende maten. Daardoor zijn er verhoudingsgewijs ook zeker 'grote zadeltassen' te koop. Klein of groot; dit type fijnzinnige fietstassen biedt altijd ruimte voor spullen die voor het grijpen moeten zijn. Soms gepland, soms onverwacht.

Het gaat om kleine fietsspullen voor onderweg. Een zadeltasje is een handige manier om standaard een reparatiekit bij de hand te hebben. Of een pakje kauwgum. Een slotje. Een deodorant stick. Het mini fietscomputertje. Een reserveband. Sleuteltjes. En méér van dat soort kleine fietszaken. Maar in een grotere past ook zomaar een klein kledingstuk, zoals een reservemuts of niet al te dik windjack. In de zadeltas zijn al deze persoonlijke benodigdheden bovendien goed beschermd.

Benutten van extra ruimte op de fiets
Onder het zadel van een e-bike, sportieve fiets of elk ander type fiets is standaard ruimte beschikbaar, en een zadeltas benut die mogelijkheid optimaal. Een extra tasje onder het zadel is wat dat betreft voor elke eigenaar van een fiets een logische aankoop, zou je zeggen. Of het nou een sportieve, gestroomlijnde zadeltas is, een klassiek zadeltasje voor de stadsfiets of een meer zakelijk exemplaar voor op de woon-werk e-bike: ze zijn er echt in allerlei uitvoeringen. En qua gewicht hoeft u het er ook niet om te laten: zo'n zadeltasje weegt meestal heel erg weinig.

Luxe zadeltassen

De luxe zadeltassen op deze pagina zijn er voor een prijs vanaf 40 euro. Soms zijn ze nog altijd redelijk 'to the point' qua opzet, maar gemaakt van gewild, sterk materiaal, zoals leer. Vaak bieden ze ook nog heel wat extra's. Van aanvullend minivakje tot sleutelhaak. En/of een sterke waterdichtheid. Een lus voor het aanbrengen van ledlicht. Makkelijke klittenbandbevestiging waarmee de tas zo van de fiets te halen is. Of neem, bijvoorbeeld, de heldere reflectie.

Klein fietstasje, maar veel mogelijke eigenschappen
En bij de meest exclusieve exemplaren houdt het hierbij niet op. Zeker niet bij de grotere, soms zelfs riant te noemen varianten! Zoals een verfijnde sluiting. Elastiek om extra spullen achter te klemmen (zoals even een losse sjaal of regenjack). Of een robuuste, volledige waterdichte rolsluiting. Bekijk voor meer informatie het aanbod op deze pagina's met zadeltasjes met een prijs van 40 euro en meer. Liever een zadeltas in een andere prijscategorie? Zie Prijzen zadelfietstassen.

De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de zadeltassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2