Vind hier een enkele fietstas voor de elektrische fiets!

Alle enkele fietstassen die geschikt zijn voor de elektrische fiets staan op deze pagina. Bij dit type fietstas - de enkele - is het belangrijk dat er voldoende ruimte is tussen de accu en de buis van de bagagedrager om de bevestigingshaken goed te laten passen. Op e-bikes met de accu op een andere plek (frame, kettingkast) zal de enkele fietstas (in principe gaat het hier altijd om een pakaftas) sowieso achterop te bevestigen zijn.

Een enkele fietstas is meestal een pakaftas, met haaksysteem. Bij het plaatsen van zo'n tas op een elektrische fiets is de dikte van deze haken van belang, want deze moeten passen tussen de drager en de accu daaronder. Maar het is niet alleen een kwestie van 'passen'. Het gaat er óók om dat met de haken op een fatsoenlijke manier de draai gemaakt kan worden bij het erop plaatsen en het eraf nemen van de tas.

Ruimte meten tussen accu en drager
Meet zekerheidshalve vóór aankoop hoeveel millimeter ruimte er is tussen de accu en de bagagedrager van uw eigen e-bike. Meer informatie? Zie deze pagina met toelichting.

Enkele fietstassen voor elk merk e-bike
Op deze pagina's staan enkele fietstassen voor alle merken e-bikes, van Sparta tot Stella, van Bosch tot Gazelle, van Batavus tot Cortina, van beroemd tot minder bekend merk elektrische fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 18