Bruine fietstassen

Een bruine fietstas – iets voor u? Een bruine fietstas is – net als een zwarte tas – altijd een goede keuze. Bruin is basic, maar tegelijkertijd stoer. Deze klassieke, aardse kleur past bovendien bij elke kleur fiets. Een bruine tas vormt bijvoorbeeld een mooi, subtiel contrast met een zwarte of witte fiets. We hebben in het overzicht hieronder heel handig al onze bruine fietstassen voor u bij elkaar gezet.

Allerlei soorten en formaten
Bruine fietstassen zijn er in verschillende types en formaten. In ons assortiment vindt u onder andere bruine stuurtassen, bruine pakaftassen en dubbele fietstassen in de kleur bruin. Er zijn kleinere bruine fietstassen voor de meer essentiële spullen, en grote fietstassen met veel inhoud waar u gemakkelijk wat meer spullen in kwijt kunt. De verschillende typen tassen bevestigt u eenvoudig op of aan de fiets. We hebben bruine fietstassen in diverse prijscategorieën, zodat er voor ieder budget een geschikte tas tussen zit.

Fietstassen in effen bruin of met dessin
Fietstas.com heeft bruine tassen van (nep)leer, canvas, polyester en bisonyl. Bruine, lederen fietstassen ogen trendy en stoer en zullen wellicht de modebewuste fietser aanspreken. De canvas tassen van bijvoorbeeld topmerken als Willex en Basil zijn degelijk en sterk, waardoor ze lang meegaan. Onze bruine fietstassen van polyester en bisonyl zijn waterdicht, wat wel zo handig is met het wispelturige Hollandse weer. Sommige tassen zijn niet effen bruin, maar voorzien van een leuke print. Op die manier heeft u wel een rustige, klassieke kleur fietstas maar dan net even met een wat speelsere twist. Wat voor soort bruine fietstas u ook zoekt, op Fietstas.com slaagt u vast en zeker!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 8