Zadeltas

In een zadeltas passen nog best veel spulletjes! In zadeltasjes stopt u datgene wat u onderweg voor het grijpen wilt kunnen hebben. Soms gepland, soms onverwacht. Het gaat om kleine fietsspullen uiteraard, voor op de fiets of elektrische fiets. Een zadeltasje is een handige manier om standaard een reparatiekitje bij de hand te hebben. Of een pakje kauwgum. Een slotje. Een deodorant stick. Het mini fietscomputertje. Een reserveband. Sleuteltjes. En méér van dat soort kleine fietszaken. In de zadeltas zijn deze accessoires en persoonlijke benodigdheden goed beschermd.

Zadeltasjes zorgen voor een nuttige invulling van de ruimte die een fietser of e-bike-eigenaar toch al bij zich heeft. Een tasje onder het zadel is eigenlijk voor elke fietser een logische koop. Of het nou een gestroomlijnde zadeltas voor een racefiets is of een klassiek zadeltasje voor op de stadsfiets. Zadeltassen zijn er voor elke fiets, elk type fietser, voor elke smaak en in elk (bescheiden) formaat.

U vindt hier zadeltassen van vele bekende merken. Namelijk van ABUS, AGU, Basil, FastRider, Lynx, New Looxs, ONE Bikeparts, Ortlieb, Selle Monte Grappa, Thule, Vaude en Willex bijvoorbeeld. Dit assortiment en het aantal merken breiden we doorlopend uit. Elk merk heeft ook zo zijn eigen, typische modellen. Dat kan heel verrassend zijn: denk aan de modieuze tasjes van Selle Monte Grappa. Ze kunnen ook strak en ‘zakelijk’ zijn. Of opvallend sportief. Of een combinatie daarvan. Kijk maar eens bij de exemplaren op deze pagina. We brengen ze voor u met mooie foto's duidelijk in beeld.

Zadeltasjes

Er zijn goedkope zadeltasjes: denk aan die van het merk Lynx, met een prima basiskwaliteit. Er zijn ook de ultiem sterke zadeltasjes zoals van een echt kwaliteitsmerk als Thule en Vaude. Eigenschappen waar u verder op kunt letten zijn:

De waterdichtheid. Veel zadeltassen zijn waterbestendig, sommige zelfs volledig waterdicht. Er zijn hiervoor verschillende systemen, waarbij er in de voorbije jaren duidelijk veel innovatie heeft plaatsgevonden. Van varianten met gelaste naden en rolsluiting tot de AGU Dryliner Technology, waarbij een waterdichte ‘binnenzak’ wordt gecombineerd met een gestikte, waterafstotende buitenzijde.

Het formaat. De meeste zadeltasjes zijn minder dan 1 liter groot. Sommige zijn ruimer dan dat, maar er zijn er zelfs óók met een riante inhoudsmaat tot wel 20 liter of méér! Deze laatste categorie is vooral te zien bij gebruik voor toerfietsen. Sommige zadeltasjes hebben één klein vakje, andere zijn zelfs voorzien van binnen- en buitenvakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Montage van de zadeltas. Kiest u voor een systeem met klittenband? Met gespen? Of voor bijvoorbeeld KLICKfix? Een zadeltas stevig vastmaken aan de fiets of e-bike, kan op meerdere goede manieren. Welke u kiest, is mede afhankelijk van uw eigen voorkeur. Een overweging daarbij is wel de mate van gemak waarmee het tasje van de fiets is af te halen en opnieuw te bevestigen. Wilt u met het oog op mogelijke diefstal het tasje niet vast aan uw fiets of elektrische fiets laten zitten, kies dan bijvoorbeeld voor een kliksysteem.

Zadeltas kopen

Een zadeltas kopen op Fietstas.com betekent: veel keus, uitgebreide informatie, goede foto’s (ook van de details van het zadeltasje in kwestie) en een zeer snelle verzending. Voor een interessante prijs. Want: we bieden ze altijd erg voordelig aan.

Op zoek naar een zadeltas voor op de fiets? U vindt onze zadeltassen in onderstaand overzicht. Zadeltassen zijn er zoals vermeld in verschillende uitvoeringen en van verschillende merken. Ze zijn doorgaans erg geliefd bij de sportieve fietser, vandaar ook het sportieve en stoere uiterlijk van de meeste zadeltassen. Echter, u vindt in ons assortiment ook stijlvolle, leren exemplaren, om nog maar één van de andere voorbeelden te geven. Kortom, waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de kans is groot dat u op Fietstas.com slaagt voor een mooie zadeltas!

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de zadeltassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 5