Enkele fietstassen voor € 30 - € 40

Op zoek naar een fraaie enkele fietstas/pakaftas maar liever niet al teveel geld uitgeven? Dan zit u op deze pagina goed. Hieronder vindt u al onze enkele fietstassen in de prijscategorie 30 - 40 euro. Zo heeft u een kwalitatief goede tas, voor een scherpe prijs. Met keuze uit diverse soorten tassen: van carry-all bags tot kantoortassen en shoppers.

Al onze enkele fietstassen zijn van goede kwaliteit én eenvoudig op uw bagagedrager te klikken. U neemt een pakaftas ook handig los van de fiets mee, zoals tijdens het boodschappen doen, naar iemand op bezoek of misschien wel de laatste meters op weg naar werk.

Geen dubbele, maar enkele fietstas kopen? We hebben deze tassen voor de e-bike en ook voor veel andere fietsen, en bieden daarbij een heel ruime keus. Zoveel enkele fietstassen, zoveel soorten! Het belangrijkste voordeel van een enkele fietstas is dat deze wat minder ruimte in beslag neemt én makkelijk van de fiets of e-bike af te halen is. Ideaal derhalve voor tijdens het shoppen bijvoorbeeld. En bij terugkomst plaatst u de 'pakaftas' ook zo weer (meestal achter) op de tweewieler.

Prijzen van enkele fietstassen

Natuurlijk zijn prijs en budget heel bepalend voor waarop de keuze valt. Heel goedkoop; een eenvoudige fietstas met prima basiskwaliteit? Gewoon goedkoop met meer mogelijkheden en nog hogere duurzaamheid? Iets duurder met extra kwaliteit, vernuftige onderdelen en andere eigenschappen? Of liever een fietstas die onvoorwaardelijk prijkt in de categorie 'exclusief'?

Zóveel keuze, binnen ieders budget
Het kan op Fietstas.com. Er is ontzettend veel keuze, voor elke prijs, binnen ieders budget. Goedkoop of duur: het is vaak een relatief begrip, want sterk gerelateerd aan wat u er voor krijgt. En ook bij onze enkele fietstassen is dat heel veel! In welke categorie een voordelige fietstas zich ook bevindt, de eigenschappen (zoals waterdichtheid, afwerking, materiaalgebruik, vorm en indeling, sluiting, vakken en andere opbergmogelijkheden) zijn vaak heel verrassend!

Een fietstas die tot de verbeelding spreekt, voor een mooie prijs!
Kijk maar eens bij de uitvoerig beschreven producteigenschappen. Klik op de enkele fietstas(sen) die tot uw verbeelding spreekt of spreken - en voor u het weet is de keuze gemaakt. Zie de bijgaande pakaftassen voor fiets en e-bike met een prijs van 30 tot 40 euro. Liever zoeken in een andere prijscategorie? Bekijk dan dit overzicht: 'Prijzen enkele fietstassen'.


De voordelen van Fietstas.com:

  • De bekendste fietstassen webshop van Nederland!
  • Aantrekkelijke prijzen: ook de enkele fietstassen
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: uitstekende waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 5