Klantenservice
1 Veelgestelde vragen
1.1 Welke fietstas past bij mij?
Voor deze vraag hebben wij een artikel geschreven, hiermee helpen we u bij de keuze voor de juiste fietstas. Zie: http://www.fietstas.com/blogs/blog/het-kiezen-van-de-juiste-fietstas/
Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact op.
1.2 Wat wordt bedoeld met 'geschikt voor ledlampjes'?
Veel mensen gebruiken tegenwoordig fietslampjes met een batterij (ledlampjes) die met een elastiekje of kliksysteem aan de fiets bevestigd worden. Wanneer u een achterlichtje aan de bagagedrager wilt bevestigen terwijl uw fiets ook een fietstas heeft, dan zou dit elkaar in de weg kunnen zitten. Gelukkig geldt dit voor de meeste fietstassen van Fietstas.com niet! Lees het volgende artikel voor meer informatie: http://www.fietstas.com/blogs/blog/geschikt-voor-ledlampjes/
1.3 Wat wordt bedoeld met E-bike?
Bij al onze fietstassen staat aangegeven of deze geschikt zijn voor een E-bike, hiermee wordt een elektrische fiets bedoeld. Elektrische fietsen zijn er in varianten met trapondersteuning of met zelfstandige aandrijving.
1.4 Past er een fietstas op mijn E-bike?
Wanneer u beschikt over een E-bike of elektrische fiets, dan is de kans groot dat er een accupakket onder de bagagedrager gemonteerd is. Dit kan invloed hebben op de mogelijkheid om een fietstas te plaatsen. Gelukkig zijn de meeste fietstassen op Fietstas.com geschikt voor gebruik met een E-bike. Alleen het model Shopper is (vanwege de bevestiging met haken) niet geschikt voor een E-bike. Of een fietstas wel of niet geschikt is voor het gebruik met een E-bike, staat altijd aangegeven in de beschrijvingen bij de tassen.
1.5 Kan ik mijn snelbinders blijven gebruiken met een fietstas?
Dit hangt af van het merk en type fietstas. Zo hebben alle tassen van Beck een open bovenkant waardoor de snelbinders bereikbaar blijven. Er zijn echter ook fietstassen waarbij de flap over de bagagedrager doorloopt, hierdoor zijn de snelbinders niet (goed) bereikbaar. U kunt deze informatie altijd terugvinden in de beschrijvingen bij de fietstassen.
1.6 Kan ik fietstassen vergelijken?
Ja dit kan! U kunt op Fietstas.com tot 5 fietstassen met elkaar vergelijken. Zie het plaatje hieronder. Voeg de gewenste fietstassen aan de vergelijker toe door op het icoontje onder de tas (1) te klikken. Wanneer u klaar bent met toevoegen, klikt u op het tweede icoontje (2) en komt u in de vergelijker terecht. In de vergelijker heeft u de mogelijkheid om een fietstas aan uw verlanglijstje of winkelwagen toe te voegen, of om deze uit de vergelijker te verwijderen.
1.7 Wat is bisonyl?
Veel van onze fietstassen zijn gemaakt van bisonyl, u zult dit woord dan ook vaak terug zien komen in de beschrijvingen. Bisonyl is een stevig materiaal dat ook als vrachtwagendoek wordt gebruikt. Hierdoor zijn de tassen van bisonyl goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden en hebben ze een lange levensduur.