Witte fietsmanden: metalen mandjes en kunststof fietsmandjes in het wit

De kleur fietsmand is een persoonlijke voorkeur. Maar als u een tint wilt die zijn waarde waarschijnlijk beter zal behouden dan veel andere, meer expliciete kleuren, is een witte fietsmand de perfecte keuze.

Wit is een gewilde kleur onder de fietsmandbezitters. Het is tijdloos en geeft de fietsmand een ruimtelijke, frisse en open look. Bovendien is het nog altijd - in fietsmand-verband - een bijzondere variant. Anders dan het traditionele riet-bruin.

Witte fietsmand laat de fiets er goed uit zien

Wit is een kleur die het altijd wel goed doet. Of u nu voor een stalen of rieten fietsmand kiest, u kunt er zeker van zijn dat wit bij de fiets past - ook al valt er over smaak te twisten, maar zelfs op een zwarte fiets ontstaat er een traditionele combinatie: zwart met wit.

Met een witte fietsmand kunt u de fietsmand ook makkelijk en mooier opfleuren met accessoires om de fiets nog persoonlijker te maken.

Warmte weerkaatsen
Wit is daarnaast een van de beste kleuren voor het weerkaatsen van warmte. Dat betekent dat de inhoud van de fietsmand in de zomer minder snel wordt verhit door de fietsmand zelf.

Krassen niet goed op zichtbaar
In vergelijking met de donkergekleurde fietsmanden zijn witte fietsmanden in het algemeen ook beter in het verbergen van kleine krassen die ze kunnen oplopen bij openbare fietsenrekken.

Koop een witte fietsmand

Op deze pagina vindt u een overzicht van witte fietsmanden in het assortiment van Fietstas.com. Alle nieuwe witte fietsmanden voegen we op deze pagina toe.

Deze of een andere fietsmand kopen? We hebben fiets- en e-bike manden voor achterop van merken als Wicked, Basil, Willex en New Looxs. Deze merken leveren een hoge kwaliteit. Dat betekent dat deze fietsaccessoires lang meegaan én lang mooi blijven. Dat is extra van belang omdat een fietsmand per definitie dienst doet in de buitenlucht. Hoewel we in het geval van een rieten mand óók benadrukken dat deze grondstof een natuurproduct is - en daarmee hoe dan ook onderhevig is aan bijvoorbeeld splijten - draagt de beste kwaliteit bij aan een langdurige mooie uitstraling.

Fietsmanden webshop met goede reviews

Daarom: kies ook bij het kopen van een witte fietsmand voor Fietstas.com. Dan bent u tevens verzekerd van een goede en betrouwbare service, in alle opzichten. U bent hier immers in een fietstassen en fietsmanden webshop met goede reviews.

Meer weten over fietsmanden? Alle soorten manden bekijken voor op de fiets en/of voor op de elektrische fiets?

Kijk dan bij ons algehele overzicht van fietsmanden. Daar staat ook informatie over de mogelijkheden van bevestigen van een witte fietsmand. Ook vindt u er informatie over het 'hoe en wat' bij het plaatsen van een dergelijke mand op een e-bike.

Hieronder een overzicht van alle witte fietsmanden in ons assortiment!

Voordelen Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd: ook de witte fietsmanden
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1