Witte fietsmanden: metalen mandjes en kunststof fietsmandjes in het wit

De juiste kleur fietsmand voor uw fiets is een persoonlijke voorkeur, maar als u een tint wilt die zijn waarde waarschijnlijk beter zal behouden dan andere, is een witte fietsmand de perfecte keuze.

Uw witte fietsmand laat uw fiets er goed uit zien

Wit is een gewilde kleur onder de fietsmandbezitters. Het is een tijdloze kleur en geeft uw fietsmand een ruimtelijke, frisse en open look. Het is daarnaast een kleur die het altijd goed doet Of u nu voor een stalen of rieten fietsmand kiest, u kunt er zeker van zijn dat wit bij uw fiets past. Met een witte fietsmand kunt u de fietsmand ook makkelijk en mooier opfleuren met accessoires om de fiets nog persoonlijker te maken.

Wit is daarnaast een van de beste kleuren voor het weerkaatsen van warmte. Dat betekent dat de inhoud van de fietsmand in de zomer minder snel wordt verhit door de fietsmand zelf. In vergelijking met de donkergekleurde fietsmanden zijn witte fietsmanden in het algemeen ook beter in het verbergen van kleine krassen die het kan oplopen bij openbare fietsenrekken.

Koop een witte fietsmand

Op deze pagina vindt u een overzicht van witte fietsmanden in het assortiment van Fietstas.com. Alle nieuwe witte fietsmanden zullen tevens op deze pagina worden toegevoegd.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1