Fietstassen van canvas

"Ik zoek een canvas fietstas"

Een bovengemiddeld groot aantal fietstassen is gemaakt van canvas. Dat komt omdat een fietstas van het materiaal canvas én lang meegaat én sterk waterafstotend is. Bovendien biedt canvas ontwerpers en producenten van fietstassen goed de mogelijkheid om mooie fietstassen te maken.

Een fietstas van canvas is duurzaam, sterk en stevig, kan uitstekend tegen een bui, voelt goed aan en is van hoogwaardig materiaal. Canvas is bovendien een natuurlijk en afbreekbaar product. Traditioneel gezien is canvas gemaakt van hennepvezels, terwijl het zeker bij de toepassing voor fietstassen onder meer bestaat uit katoen; in wezen een zware kwaliteit katoen met dicht weefsel.


Canvas fietstas op Fietstas.com


Een canvas fietstas is slijtvast en heeft als gezegd een lange levensduur. Dit betekent in de praktijk van alledag dat dit type fietstas goed tegen een stootje kan. Een fietstas behoort vooral handig en efficiënt in gebruik te zijn, en goed tegen wisselende weersomstandigheden te kunnen, en dat is canvas wel toevertrouwd. Canvas wordt zelfs ook als vrachtwagenzeil gebruikt en dat zegt genoeg.

Canvas biedt daarnaast goed de gelegenheid om de mate van waterdichtheid te vergroten, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een waterdichte voering of coating. Canvas is iets minder slap dan bisonyl en mede daardoor zijn er vele creaties aan fietstassen...

... Fietstas.com biedt dan ook vele mooie canvas fietstassen. Van wat meer chique canvas fietstassen tot de meer hippe tassen. Ook echte design fietstassen, sportieve fietstassen en charmante damesfietstassen met mooie afwerkingselementen zijn vaak gemaakt van canvas. In deze webshop boordevol fietstassen vindt u canvas fietstassen in alle kleuren, soorten en maten, van gerenommeerde merken zoals Basil, Beck, New Looxs, Selle Monte Grappa, De Poort en Willex.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Beck Big Panthar
Beck Big Panthar
€64,95 €59,95
SALE Beck Big PTT
Beck Big PTT
€64,95 €59,95
SALE Beck Classic PTT
Beck Classic PTT
€57,95 €49,95
Pagina 1 van 8