Hondenfietsmand voor achterop of voorop de fiets

Hier vindt u onze hondenfietsmanden! Met een goede fietsmand biedt u uw hond een fijne plek op uw fiets. Met een goede fietshondenmand is het ook prettiger fietsen. Uw hond blijft gemakkelijk netjes zitten omdat ook hij of zij op de tweewieler een fijn plekje heeft.

Hondenfietsmanden groot en klein
Naast een hond kan er natuurlijk ook een ander dier in de mand, zoals bijvoorbeeld een kat. Omdat ook honden onderling verschillen in formaat, heeft Fietstas.com hondenfietsmanden in verschillende formaten en uitvoeringen.

Hondenkussentjes en draadkoepels op de fiets
Bekijk desgewenst ook eens de accessoires voor de hondenmand voor op de fiets. Zo is er een kussentje voor op de vloer van de mand of een draadkoepel voor over de hondenfietsmand heen. Het eerste voorbeeld maakt het extra fijn voor de hond of ander huisdier dat met u meerijdt. En de koepel voor over de fietsmand zorgt ervoor dat uw hond uitstekend zicht behoudt én veilig meerijdt doordat eruitspringen niet mogelijk is.

Bevestiging van de fietsmand voor de hond
Er zijn hondenfietsmanden die geschikt zijn voor KLICKfix, maar ook andere soorten bevestiging voor op de bagagedrager of aan het zadelframebuis. De betreffende bevestigingsmethode staat beschreven bij het product. Heeft u na het lezen daarvan nog een vraag? Stel deze gerust, we helpen u graag.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1