Fietstas voor

Behalve fietstassen voor achterop de fiets, vindt u op Fietstas.com uiteraard ook fietstassen voor voorop de fiets. Dit zijn doorgaans iets kleinere fietstassen die u aan het stuur of aan het frame van uw fiets bevestigt. U kunt deze fietstassen gebruiken in combinatie met fietstassen of een fietszitje achter, of gewoon los. In het overzicht op deze pagina vindt u al onze fietstassen voor voorop de fiets handig bij elkaar.

Het voordeel van een fietstas voorop de fiets, is dat ze doorgaans lekker compact zijn. Dit zorgt ervoor dat ze niet voor extra belasting zorgen tijdens het manoeuvreren en sturen. Bovendien zijn fietstassen voorop vaak ook los van de fiets met u mee te nemen. Ideaal als u, eenmaal aangekomen op uw plaats van bestemming, uw spullen niet onbeheerd achter wilt laten.

Typen fietstassen voor
Zoals gezegd bestaan er verschillende typen fietstassen voor voorop de fiets. De meest bekende zijn de stuurtassen. Deze bevestigt u meestal door middel van een speciaal kliksysteem voorop de fiets. Dit systeem maakt het mogelijk de tas ook snel weer af te nemen. Ook city bags bevestigt u door middel van een kliksysteem aan het stuur. Het leuke van city bags is dat ze uitgevoerd zijn in de leukste designs en daardoor ook ideaal dienst doen als handtas. Als laatste vindt u in ons assortiment ook frametassen. Deze bevestigt u aan het frame van uw fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 8