TOP 10 Basil fietsmanden

Basil maakt mooie fietsmanden. En in groten getale: manden voor op de fiets en e-bike, voorop, achterop en aan het stuur. Van riet, van metaal en van kunststof, zoals bijvoorbeeld het geval is bij enkele van de hondenfietsmanden van dit Achterhoekse merk. Ook een mooie Basil fietstas kunt u natuurlijk vinden op deze site.

Onze medewerkers die dagelijks tientallen Basil tassen en manden door hun vingers laten glijden, hebben tien Basil fietsmanden uitgekozen die hier staan uitgelicht. Vooral ter inspiratie, want hiermee ziet u in een oogopslag wat dit merk zoal te bieden heeft. Lees ook eens een productomschrijving, want de eigenschappen van zo'n mand leiden vanzelf tot liefhebbers ervan. 

Basil TOP 10

Deze Basil TOP 10 maakt ook de keuze voor een Basil mand wat makkelijker. Natuurlijk hoeft het geen Basil te zijn, en ook geen mand, want we hebben vele merken én deze webshop staat vanzelfsprekend ook boordevol fietstassen. Zie ook het volledige merkoverzicht van Basil of werp een blik op de homepage van Fietstas.com - om verder te grasduinen in de vele mogelijkheden. We hebben voor elke smaak en elke persoon een fietstas die mooi is, nuttig, praktisch én veilig monteerbaar.

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1