Accessoires voor rugzak met drinksysteem

Op Fietstas.com vindt u vele soorten rugzakken voor op de fiets. Zo hebben we onder andere rugzakken met drinksysteem in ons assortiment én de daarbij passende accessoires. Deze accessoires vindt u in het overzicht hieronder. Drinkrugzakken zijn ideaal voor de sportieve fietser die onderweg niet zonder vocht wil komen te zitten. Perfect geschikt voor op de mountainbike, racefiets, toerfiets of trekkingfiets dus! 

Het voordeel van een drinkrugzak is dat u onderweg geen bidons hoeft te vullen of deze ergens vandaan hoeft te halen tijdens het fietsen. In plaats daarvan heeft u uw drinkvoorraad altijd bij de hand. U kunt uw handen tijdens het fietsen dus gewoon aan het stuur houden. De rugzakken zijn voorzien van een speciaal drinkreservoir met daaraan een tuitje met mondstuk die u zo aan uw mond kunt zetten indien u dorst krijgt. 

Het drinkreservoir schoonmaken of vervangen

De waterrugzakken van Camelbak zijn voorzien van een geheel uitneembaar Crux reservoir, welke vrij is van BPA, BPS en BPF. U drinkt uit de speciale slang, welke u met een handige clip vastzet aan de schouderband. Er zijn bij deze trekkingrugzakken speciale accessoires verkrijgbaar. U vindt ze in het overzicht hieronder. Zo kunt u bij ons een reinigingsset en schoonmaaktabletten aanschaffen. Deze dienen voor de schoonmaak van het reservoir en de drinkslang. Ook kunt u de reservoirs en het mondstuk los aanschaffen. 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2