Regenpakken voor op de fiets

Een regenpak voor op de fiets moet aan nogal wat eigenschappen voldoen. Ten eerste de fietser droog houden; dat begrijpt iedereen. Maar een goed regenpak voor op de fiets of e-bike moet ook comfortabel zitten, bij elke fietsbeweging. Het pak moet ademend zijn, zodat het u niet ten koste van álles droog houdt. Een goed regenpak voor op de fiets moet bovendien goed isoleren en niet alleen water- maar ook winddicht zijn. Behalve pakken verkopen we ook regenhoeden, complete outdoor rain suits en Gaiters. Zoals van de A-merken AGU, Willex, Ortlieb en Vaude.

Kortom, een fietsregenpak moet aan best wat eigenschappen voldoen, wil je er echt iets aan hebben. Bekende merken zoals AGU, Willex, Ortlieb en Vaude zijn in het ontwikkelen hiervan gelukkig al jarenlang bedreven. Hun regenpakken, regenbroeken, -jassen met capuchons en aanverwante producten om de fietser droog te houden, zijn van hoge kwaliteit.

AGU
Een AGU regenpak is een goed voorbeeld van de genoemde hoge kwaliteit. Zomaar een voorbeeld: het AGU Original regenpak is meervoudig testwinnaar onder de ademende regenpakken in de ANWB Regenpakkentest.

Willex
Ook Willex biedt mooie regenpakken, voor een scherpe prijs. Deze regenpakken zijn minder exclusief dan bijvoorbeeld de AGU regenpakken, maar bieden een heel goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarmee zijn ze voor velen een prima keus.

Regenpakken voor de fiets met uitzonderlijke eigenschappen

Veel fietsregenpakken hebben specifieke basiskenmerken. Dit om het onderweg dragen ervan comfortabel te houden, goed ademend, water- én winddicht. Ook in het basisassortiment is daaraan zeker al gedacht. Bovendien zijn er ook bij de goedkopere fietsregenpakken veel 'extraatjes' inclusief. Dat kunnen bijvoorbeeld een opvouwbare en verstelbare capuchon zijn, een handige opbergtas, sterk reflecterende elementen (van extra belang bij slecht weer), ventilatie en getapete naden.

Vanzelfsprekend gaan de duurdere fietsregenpakken nog een paar stappen verder. Denk aan: afneembare en verstelbare capuchons, speciaal gevoerde broeken, lichtgewicht en geruisloos materiaal, speciale coating, dubbele YKK-ritsen, extra zakken, opbergtasjes met polsriem en bovengemiddelde aandacht voor pasvorm. Daaronder ergonomisch voorgevormde pijpen en mouwen die u daardoor ook op zwakke plekken goed beschermen tegen binnendringend water en wind.

De voordelen van Fietstas.com:

  • Nederlands bekendste fietstassenwebshop!
  • Aantrekkelijk geprijsd: ook de fietsregenpakken
  • Directe verzending: uit eigen voorraad | ook afhalen!
  • Sterk in productkennis: beste advies en informatie
  • Betrouwbare levering: via PostNL
  • Uitstekende service en online bereikbaarheid
  • Beste reviews: zeer hoge waardering van onze klanten
  • Riant assortiment: elk merk, elk type fietstas!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1