Fietstas ANWB

ANWB is al vele jaren een begrip in Nederland. Bijna iedereen is bekend met de wegenwachtservice én de producten van deze oer-Hollandse organisatie. Bij ANWB kunt u terecht voor verschillende soorten producten voor de fiets. Zo verkoopt de ANWB onder andere fietstassen. Vergelijkbaar met de fietstassen van ANWB zijn de fietstassen op Fietstas.com.

Als u op zoek bent naar een fietstas van de ANWB gaan we er vanuit dat u op zoek bent naar een betrouwbaar en degelijk product voor een gunstige prijs. Echter, ook op Fietstas.com vindt u dergelijke fietstassen. Waarschijnlijk kiest u voor ANWB vanwege de betrouwbaarheid. Maar ook Fietstas.com is gerust betrouwbaar te noemen. Onze webshop is namelijk de laatste jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van fietstassen. Ook bij u ons bent u dus verzekerd van kwaliteit, advies en service. Bovendien is ons assortiment zéér uitgebreid! 

Ruime keuze, unieke productfoto’s en uitgebreide productinformatie
Als u keuze wilt bij het uitzoeken van een fietstas, dan is de ANWB toch een beetje beperkt. ANWB biedt namelijk maar een klein aantal tassen aan, in tegenstelling tot Fietstas.com. Een ander voordeel van onze webshop ten opzichte van de ANWB is de uitgebreide productinformatie die u bij elk van onze fietstassen vindt. Ook voegen we altijd unieke foto’s toe, zodat u een goed beeld krijgt van de tas op en los van de fiets. Zo weet u dus precies wat u koopt en of de tas van uw keuze op uw fiets past.

Ook voor de prijs naar Fietstas.com
Wat uw budget ook is, de kans is groot dat u bij ons slaagt voor de fietstas van uw keuze. We bieden fietstassen aan in verschillende prijsklassen. Onze prijzen doen dus zeker niet onder voor die van de ANWB.

Fietstassen met tal van aantrekkelijke eigenschappen
Als u een fietstas zoekt is natuurlijk het design van belang. Net als in het assortiment van ANWB, vindt u bij ons strakke, degelijke en effenkleurige fietstassen, maar ook fleurige en vrolijke exemplaren. Bovendien zijn onze fietstassen makkelijk onder te verdelen in categorieën. Bij ons vindt u bijvoorbeeld specifieke fietstassen voor op de mountainbike, of voor op de toer- of trekking fiets.

Kortom, als u op zoek bent naar een fraaie, kwalitatieve fietstas zult u in onze gespecialiseerde fietstassen-shop net zo goed uit de voeten kunnen als bij de ANWB!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 25