Fietstas trekkingfiets/ toerfiets

Gaat u binnenkort op vakantie? En doet u dat op de fiets? Een trekkingfiets (ook wel toerfiets genoemd)? Dan bent u misschien wel op zoek naar een fietstas voor uw trekkingfiets. Fietstas.com heeft in deze categorie een selectie gemaakt van fietstassen speciaal geschikt voor trekking en fietsvakanties.

Een fietstas voor een trekkingfiets of toerfiets kenmerkt zich voor door een hoge kwaliteit en praktisch gebruiksgemak. Trekking fietstassen zijn er in verschillende vormen en maten. Het kunnen dubbele achtertassen zijn, voortassen voor bij het voorwiel, stuurtassen, frametassen, zadeltassen en gecombineerde fietstassen met handige toepassingen zoals bijvoorbeeld een telefoonhouder of kaarthouder. Bekende merken die fietstassen voor trekking en vakantie leveren zijn Vaude, Thule, Ortlieb en Agu.

Waterdichte fietstassen
Populair binnen de trekking fietstassen zijn de waterdichte fietstassen. Ideaal voor als je op vakantie gaat en het regent. De echte waterdichte fietstassen zijn niet alleen spatwaterdicht, maar zijn echt waterdicht. Je kunt een echt waterdichte fietstas in een plas met water laten vallen (in de situatie dat de fiets omvalt) en dan blijft de inhoud nog steeds droog. waterdichte fietstassen hebben gelaste waterdichte naden en kunnen waterdicht afgesloten worden door slimme ritsen en oprolbare bovenkant van de fietstas.

Wat is een trekkingfiets?
Een toerfiets of trekkingfiets is een fiets die ontworpen of aangepast is om fietsvakanties mee te maken.

Dus, heeft u een toerfiets of wilt u van uw fiets een geschikte trekkingfiets maken? Dan kunt u terecht op Fietstas.com voor de juiste fietstassen.

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 31