Fietszak - Fietstas

Als u op zoek bent naar een fietszak, woont u waarschijnlijk in België. Een fietszak is namelijk een andere naam voor wat we in Nederland een fietstas noemen. Dus of u nou op zoek bent naar een fietszak of een fietstas, we bedoelen hetzelfde. Fietszakken vindt u hier, op Fietstas.com. Fietstas.com is inmiddels een autoriteit te noemen op het gebied van fietstassen. Een selectie van onze kwalitatief hoogwaardige fietszakken vindt u in het overzicht hieronder.

Op Fietstas.com heeft u ruime keuze uit verschillende fietszakken. Zo verkopen we bijvoorbeeld stuurfietszakken, framefietszakken en zadelfietszakken maar uiteraard ook dubbele fietszakken en enkele fietszakken. Een dubbele fietszak is handig als u wat meer spullen mee wilt kunnen nemen of het gewicht van uw bagage graag evenredig over de fiets verdeelt. Een enkele fietszak is ideaal als u een tas zoekt die u ook los van de fiets kunt gebruiken. Onze enkele fietstassen zijn namelijk tegelijkertijd pakaftassen.

Vele soorten, kleuren en maten

Zoals u in onderstaand overzicht kunt zien, zijn onze fietszakken er in verschillende soorten, kleuren en maten. U vindt in ons assortiment een groot aantal effen fietszakken, maar ook vele fietstassen met een leuke print. Bovendien verkopen wij fietszakken in verschillende prijsklassen. Wat uw budget dus ook is, de kans dat u bij ons slaagt voor een fietszak is groot.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 7